E-Daily

Τα πιο... τρομακτικά party σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη για να γιορτάσεις το Halloween!

4+1 προτάσεις εξόδου για την πιο τρομαχτική νύχτα της χρονιάς

30/10/2018 | 18:12

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Ημερομηνία: 31/10/2018
ΟΚΤ 2018
ΔE ΤΡ ΤΕ ΠΕ ΠΑ ΣΑ ΚΥ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031


Το αγαπημένο Halloween των Αμερικανών μπορείς να καταλάβεις ότι έχει γίνει μεγάλη μόδα και στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, με πολύ κόσμο να φοράει τρομακτικές στολές και να ξεχύνεται στα bar και τα party που διοργανώνουν χώροι στην πόλη, προκειμένου να το γιορτάσουν.

Πιο συγκεκριμένα, εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε 5 party και εορταστικές εκδηλώσεις που δεν πρέπει να χάσεις την Ημέρα των Αγίων Πάντων, όπως είναι η ονομασία του Halloween στα ελληνικά.

Ενημερώσου, βάλε τα πιο φρικιαστικά σου ρούχα και βγες να το γιορτάσεις!

Τρώγεται το Halloween;

Τρώγεται και μάλιστα θρεπτικά στο Exereton Τούρτες, μπισκότα, κέικ και ένας ολόκληρος κόσμος από γευστικές και άκρως υγιεινές γεύσεις, ξεδιπλώνεται στο Exereton για χάρη του Halloween αυτές τις μέρες. Τα boo, οι κολοκύθες, τα αίματα και τα γλυκά σκηνικά τρόμου πάνω στα κεράσματα είναι τρομακτικά λαχταριστά.

*Exereton, Κούσκουρα 1, Μάθε περισσότερα εδώ

Ημέρα των Νεκρών στο Hola Mexicana

Οι 1η και 2α Νοεμβρίου είναι ημέρες γιορτής αφιερωμένες στους νεκρούς και συμπίπτουν με την ολοκλήρωση της ετήσιας συγκομιδής καλαμποκιού. Τα έθιμα της γιορτής περιλαμβάνουν την κατασκευή ιδιωτικών βωμών, των offendas, που διακοσμούνται με calaveras, δηλαδή ομοιώματα κρανίων. Τέλος, συνηθίζεται οι εν ζωή συγγενείς να επισκέπτονται τους τάφους των νεκρών κομίζοντας δώρα και να παρασκευάζουν τα αγαπημένα τους φαγητά. Έτσι, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου μετά τις 20:00, το Hola Mexicana διοργανώνει party για τον εορτασμό της Ημέρας των Νεκρών με dj set, άφθονες μαργαρίτες, λαχταριστά buritos και πολλές εκπλήξεις!

*Hola Mexicana, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου, Μάθε περισσότερα εδώ

Dia De Los Muertos στο Cafe Colombia

Η Μεγαλύτερη γιορτή του Μέξικο κ όχι μόνο. Οι αγαπημένοι μας νεκροί επιστρέφουν στη Γη ένα βράδυ κάθε χρόνο για να διασκεδάσουν κ να σουρώσουν μαζί μας. Το ιδανικό μέρος για στη πόλη για να ζήσουμε αυτή τη βραδιά σε γνήσια λατινομαμερικάνικη ατμόσφαιρα είναι το Colombia και μαζί με τη κορυφαία Μεξικάνικη μπύρα Corona μας μεταφέρουν έναν “άλλο” κόσμο.

*Cafe Colombia, Πέμπτη 1 Νοεμβρίου, Μάθε περισσότερα εδώ

Halloween Parties στο 8BALL

Το 8ball γιορτάζει το Halloween όπως ακριβώς του πρέπει με δύο νύχτες, Σάββατο 27 και Τετάρτη 31, δύο ορόφους και δύο γκράντε πάρτι στα οποία σας προσκαλεί να ντυθείτε ή να γδυθείτε και να το ζήσετε με τις ανάλογες μουσικές ένεκα της γιορτής. Οι πόρτες ανοίγουν στις 22.00. 

*8ball, Σάββατο 27 και Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, Μάθε περισσότερα εδώ

EPIC Halloween Party στο WE

Tην Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, ανήμερα του Halloween πυκνοί καπνοί θα καλύψουν τoν Πολυχώρο της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου. Τρομακτικά ουρλιαχτά θα ηχήσουν μέσα από το κτήριο, περίεργα πράγματα θα σημάνουν την έναρξη της χοροεσπερίδας στις 22.00 με την λήξη να παραμένει ακόμα μυστήριο. Ντύσου στο theme του αγαπημένου σου 80’s horror film, βγάλε τη σκοτεινή πλευρά σου στην επιφάνεια και έλα να αναβιώσουμε μαζί την ανυπέρβλητη δεκαετία των 80’s μέσα από αγαπημένα τραγούδια.

*WE, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, Μάθε περισσότερα εδώ

Twin Peaks Halloween Party στο Ρομάντσο

Επιστροφή στο 1989, το Romantso μεταμορφώνεται για μια νύχτα στον παράξενο κόσμο του Twin Peaks με σκοπό να εξιχνιάσει τον φόνο της Laura Palmer. Την μουσική αναλαμβάνουν οι Morah, Roman & Saradis, George Dimitrakopoulos.

*Romatso, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, Μάθε περισσότερα εδώ

A Spooktacular Halloween Night #7 στο six dogs

Είναι το μακροβιότερο conceptual party της Αθήνας, στο οποίο πραγματοποιούνται ένα σωρό δρώμενα, από διαγωνισμό κοστουμιού, μέχρι Spooky Clown Show και Horror Photo Booth.

*Six dogs, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, Μάθε περισσότερα εδώ

Halloween Party: La Noche de los Muertos with Secret Line Up στο Steam Athens

Η Μέρα των Νεκρών «La Noche de los Muertos» γίνεται πραγματικότητα στο Steam Athens με spooky σκηνικά, aerial dance σόου και djs στα decks έτοιμους για όλα.

*Steam Athens, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, Μάθε περισσότερα εδώ

Will o' Wisps Halloween Treat στο Death Disco

Τα σαγηνευτικά Will o' Wisps υπογράφουν μια φανταστική κυριολεκτικά βραδιά στο Death Disco με αφηγήσεις σκοτεινών ιστοριών, ατμοσφαιρικά live και άλλες εκπλήξεις.

*Death Disco, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, Μάθε περισσότερα εδώ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων για την Πρωτοχρονιά

Nightλάιφ 30.12.2023
Ο δήμαρχος του δήμου Αθηναίων, Χάρης Δούκας, θα μετρήσει αντίστροφα για το 2024

Ατζέντα εκδηλώσεων Δεκέμβριος 2023

Nightλάιφ 01.12.2023
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 01/12 έως 31/12

RED Xmas Party: Bάλε κάτι κόκκινο και έλα Σαλόνικα στον πολυχώρο WE!

Nightλάιφ 27.11.2023
WE ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ15/125

Για μία ακόμη χρονιά γιορτάζουμε το Old Fashioned Week μαζί με το Woodford Reserve

Nightλάιφ 27.11.2023
ΠΟΛΛΑΠΛΟΙ ΧΩΡΟΙαπό 27/11 έως 03/12