ENTERTAINMENT

Η διάσημη σταρ που κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στη μακιγιέζ της ψεκάζοντάς τη με λακ στα μάτια

Τι συνέβη

Η διάσημη σταρ που κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στη μακιγιέζ της ψεκάζοντάς τη με λακ στα μάτια
Nextweb studio

Η Taryn Manning, μία από τις σταρ της σειράς Orange Is the New Black (OITNB) του Netflix, κατηγορήθηκε ότι επιτέθηκε στην καλλιτέχνιδα μακιγιάζ της, Χόλι Χάρτμαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο γυναίκες το 2016 φέρεται να είχαν «άγριο τσακωμό» στο διαμέρισμα της ηθοποιού στη Νέα Υόρκη. Η ηθοποιός του OITNB φέρεται να χτύπησε με το κεφάλι τη Χάρτμαν, της έβαλε σπρέι Windex στα μάτια και της έκανε κεφαλοκλείδωμα, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMZ.

Η Χάρτμαν υπέβαλε περιοριστική εντολή για το περιστατικό, το οποίο φέρεται να συνέβη τον Νοέμβριο του 2016. Ένας δικαστής αρνήθηκε να το χορηγήσει επειδή ο Χάρτμαν υπέβαλε την αναφορά στο Λος Άντζελες — όχι στη Νέα Υόρκη, όπου σημειώθηκε η υποτιθέμενη επίθεση.

View this post on Instagram

A post shared by Taryn Manning (@tarynmanning)

Ένας δικηγόρος της Manning λέει στο People ότι οι δύο γυναίκες δεν είχαν πρόσφατη αλληλεπίδραση, επομένως οι αναφορές για επίθεση δεν μπορούν να είναι αληθινές.

«Το δικαστήριο έχει ήδη απορρίψει το αίτημα της κας Χάρτμαν», δήλωσε ο δικηγόρος στο People. «Η αίτηση για την παραγγελία είναι ύποπτη επειδή η κα Μάνινγκ δεν είχε καμία επαφή με την κ. Χάρτμαν εδώ και πολλούς μήνες λόγω των ενεργειών της κ. Χάρτμαν κατά της κας Μάνινγκ, οι οποίες βρίσκονται επί του παρόντος υπό ποινική έρευνα σε πολλές δικαιοδοσίες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο περιοριστικό της διάταγμα, η Χάρτμαν ισχυρίζεται ότι η Μάνινγκ φώναξε κατά τη διάρκεια της επίθεσης: «Φοράω λευκό πουκάμισο, θα χυθεί πολύ αίμα. Θα γίνεις διάσημη που σκότωσες την Taryn Manning».

Καμία από αυτές τις κατηγορίες δεν έχει αποδειχθεί σε δικαστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 262 / position2: 2943
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb