ENTERTAINMENT

Είναι η Nicki Minaj ακόμα η πλουσιότερη γυναίκα ράπερ;

Έχει γράψει ιστορία
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Είναι η Nicki Minaj ακόμα η πλουσιότερη γυναίκα ράπερ;
@nickiminaj

Η πορεία της σταδιοδρομίας της Nicki Minaj στη βιομηχανία της ραπ ήταν θριαμβευτική και η τεράστια καθαρή της περιουσία είναι μια σταθερή απόδειξη. Το ταξίδι της Minaj στη μουσική βιομηχανία ξεκίνησε πριν από δεκαετίες, κατά τη διάρκεια των οποίων συγκέντρωσε μια μεγάλη και πιστή βάση θαυμαστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Minaj είναι γνωστή για την μιξη διαφορετικών μουσικών ειδών όπως R&B, hip-hop και ποπ ραπ, προσελκύοντας έτσι την προσοχή από διαφορετικά είδη κοινού. Με τον καιρό, η ράπερ έσπασε τα ρεκόρ ως η πλουσιότερη γυναίκα ράπερ! 

Με τα χρόνια, η Nicki Minaj έχει μπει βέβαια, εξαιτίας του χαρακτήρα της σε πολλές διαμάχες. Από το να μπλέκεται σε καυγάδες με άλλους ράπερ μέχρι να έχει έναν πολύ αμφιλεγόμενο γάμο, τα μπερδέματα είναι μέρος της ζωής της!

Ωστόσο, συνέχισε να ευδοκιμεί στην καριέρα της με την αμέριστη υποστήριξη της βάσης των θαυμαστών της, ευρέως γνωστών ως Barbs. Μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες, η ράπερ FTCU έγραψε ιστορία ως η γυναίκα ράπερ με την περιοδεία με τα περισσότερα έσοδα, κερδίζοντας 34,9 εκατομμύρια δολάρια μετά από 17 εμφανίσεις. Η περιοδεία της "Pink Friday 2" αντιμετώπισε μια σειρά από σκάνδαλα, αλλά ευδοκίμησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό έγινε ένα από τα πολλά σημαντικά ορόσημα της καριέρας της, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου της πλουσιότερης γυναίκας ράπερ στον κόσμο.

Στα 150 εκατομμύρια δολάρια, η περιουσία της Nicki Minaj είναι η μεγαλύτερη που έχει αποκτήσει ποτέ μια γυναίκα στο ραπ. Οφείλει το μεγαλύτερο μέρος της καθαρής της αξίας στα κορυφαία τραγούδια της όλα αυτά τα χρόνια.

Σύμφωνα με το Billboard, η Minaj έχει κυκλοφορήσει τρεις νούμερο 1 επιτυχίες με 23 τραγούδια στο top ten single chart! Το ντεμπούτο της άλμπουμ, "Pink Friday", έφτασε στην κορυφή των charts του Billboard το 2010 και την έκανε τη γυναίκα καλλιτέχνη με τις μεγαλύτερες πωλήσεις την ίδια χρονιά. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 231 / position2: 861
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb