ENTERTAINMENT

Η πασίγνωστη σταρ που παραδέχτηκε ότι έκανε δυο εκτρώσεις στα 20 της

Και δεν το μετάνιωσε!

Η πασίγνωστη σταρ που παραδέχτηκε ότι έκανε δυο εκτρώσεις στα 20 της
nextweb studio

Η Alyssa Milano μίλησε για την προσωπική εμπειρία που είχε με την διαδικασία άμβλωσης στα 20 της στο podcast της "Sorry Not Sorry".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa)

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ Alyssa Milano αποκάλυψε ότι έκανε δύο εκτρώσεις το 1993 επειδή ανησυχούσε για την καριέρα της. Η Milano μίλησε για την προσωπική εμπειρία που είχε με την άμβλωση στα 20 της στο podcast της «Sorry Not Sorry».

«Ήξερα ότι εκείνη την εποχή δεν ήμουν έτοιμη για να γίνω μητέρα, γι' αυτό επέλεξα να κάνω έκτρωση. Διάλεξα. Ήταν η επιλογή μου και ήταν απολύτως η σωστή επιλογή για μένα», είπε η Milano, προσθέτοντας: «Δεν ήταν εύκολη επιλογή. Δεν ήταν κάτι που ήθελα, αλλά ήταν κάτι που χρειαζόμουν, όπως οι περισσότερες υπηρεσίες υγείας».

Μοιράστηκε ότι έβγαινε με κάποιον και μάλιστα έπαιρνε προληπτικά μέτρα αντισύλληψης. «Ήμουν ερωτευμένη για πρώτη φορά, με τον τρόπο που κόβει την ανάσα, μπορείς να είσαι ερωτευμένος μόνο όταν είσαι νέος. Ήταν τεράστιο, συντριπτικό. Γέμιζε κάθε μέρος της ζωής. Και ήταν μια χαρούμενη και συναρπαστική και δυνατή στιγμή στη ζωή μου. Αλλά δεν ήμουν έτοιμη να γίνω γονιός. Είχα καριέρα και μέλλον και δυνατότητες», είπε η Μιλάνο.

View this post on Instagram

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa)

Έπαιρνε επίσης το φάρμακο Accutane κατά της ακμής, το οποίο μπορεί να προκαλέσει γενετικές ανωμαλίες στις εγκυμοσύνες. «Ήταν καταστροφικό. Μεγάλωσα ως Καθολική και ξαφνικά ήρθα σε σύγκρουση με την πίστη μου. Μια πίστη που συνειδητοποίησα ενίσχυε μόνο τους άνδρες να παίρνουν κάθε απόφαση σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται. Και επίσης, υπέφερα από ακρωτηριαστικό άγχος», πρόσθεσε η Milano.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λίγους μήνες αργότερα, η Milano έμεινε ξανά έγκυος και έκανε έκτρωση. «Έτσι, για άλλη μια φορά, πήρα τη σωστή απόφαση να τερματίσω αυτή την εγκυμοσύνη», είπε.

Η Milano έχει τώρα μια κόρη, την Elizabeth, και έναν γιο, τον Milo, με τον σύζυγό της, Dave Bugliari.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 2161 / position2: 5180
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb