ENTERTAINMENT

Τα «πυρά» των 90s! Όταν η Jennifer Lopez εξαπέλυε κακίες για διάσημες σταρ της γενιάς της

«Είναι υποψήφια για Όσκαρ, αλλά…»

Τα «πυρά» των 90s! Όταν η Jennifer Lopez εξαπέλυε κακίες για διάσημες σταρ της γενιάς της
J.Lo

Η Jennifer Lopez μίλησε κάποτε με την ηθοποιό του Stranger Things, Winona Ryder, και της είπε ότι δεν ήταν η αγαπημένη κανενός στο Hollywood

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by edu🌙 ִ ࣪ ⭑ (@dee7esz)

Οι διασημότητες συχνά κάνουν λάθη κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων λέγοντας πράγματα που δεν πρέπει. Μερικές φορές το κάνουν από ενθουσιασμό και μερικές φορές είναι η απόλυτη βλακεία ή αλαζονεία τους. Η Jennifer Lopez έκανε ένα παρόμοιο λάθος στην αρχή της καριέρας της και την πληρώνει ακόμα και σήμερα.

Στη σκανδαλώδη συνέντευξη, η JLo μίλησε για τους συγχρόνους της σταρ αρκετά βάναυσα και είπε ότι δεν ήταν τόσο ταλαντούχοι όσο εκείνη. Ανέφερε τη Winona Ryder μεταξύ αυτών των σταρ, και δεν έχει πάει καλά όλα αυτά τα χρόνια. Στην παλιά αυτή συνέντευξη, μίλησε για μερικές διάσημες σταρ της δεκαετίας του '90, όπως η Salma Hayek, η Gwyneth Paltrow, η Madonna και η Winona και αργότερα κατάλαβε το λάθος της.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Movieline το 1998, η Jennifer Lopez κλήθηκε να σχολιάσει τους συγχρόνους της. Η σταρ δεν είχε τίποτα ευχάριστο να πει για κανέναν και είχε τα νύχια της έξω όλη την ώρα. Μιλώντας για τη Winona Ryder, είπε: «Δεν ήμουν ποτέ μεγάλη θαυμάστρια της». Η ηθοποιός έχει δώσει εκπληκτικές ερμηνείες σε παραστάσεις και ταινίες όπως Stranger Things, Little Women, Star Trek, The Age Of Innocence και Black Swan. Ενώ η JLo τα αποδέχτηκε όλα αυτά, παρόλα αυτά δεν εκτιμούσε τη Winona.

«Στο Χόλιγουντ τη λατρεύουν, είναι υποψήφια για Όσκαρ, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν στο κοινό ή μεταξύ των φίλων μου να λέει «Ω, την αγαπώ»

Η Jennifer Lopez χαρακτήρισε ασήμαντες τις επευφημίες για τη Winona και πρόσθεσε: «Στο Χόλιγουντ τη λατρεύουν, είναι υποψήφια για Όσκαρ, αλλά δεν έχω ακούσει ποτέ κανέναν στο κοινό ή μεταξύ των φίλων μου να λέει «Ω, την αγαπώ». Δεν ήταν η μόνη στη λίστα της Jennifer. Μιλώντας για τη Gwyneth, είχε πει ότι ήταν πιο διάσημη λόγω της σχέσης της με τον Brad Pitt. Προφανώς αυτές οι δηλώσεις δεν κάθονταν καλά στο Χόλιγουντ και η σταρ το κατάλαβε αργότερα ...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2222 / position2: 3331
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb