ENTERTAINMENT

Ο πασίγνωστος σταρ που έχει κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας, μπήκε στη φυλακή και έπειτα συνέχισε την καριέρα του κανονικά

Το θύμα τον συγχώρεσε - «Με χτύπησε αλλά…»

Ο πασίγνωστος σταρ που έχει κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονίας, μπήκε στη φυλακή και έπειτα συνέχισε την καριέρα του κανονικά
Nextweb Studio

Ο Αμερικανός ηθοποιός Mark Wahlberg είναι ένας από τους γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ. Έχει εμφανιστεί σε πολλές μεγάλες ταινίες δράσης και έχει μια αξιοζήλευτη συλλογή εμπορικά επιτυχημένης ραπ μουσικής. Ενώ είναι ένας επιτυχημένος σταρ τώρα, έχει ένα σκοτεινό παρελθόν που λίγοι γνωρίζουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Διέπραξε πολλά αδικήματα στα πρώτα του χρόνια. Ο δύο φορές βραβευμένος με Εθνικό Βραβείο ηθοποιός ανήκε κάποτε σε μια σκληρή ομάδα με μια σαφώς προκατειλημμένη στάση. Έμπλεξε σε έναν καυγά, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα το θύμα της επίθεσης, ο Johnny Trinh να τραυματιστεί στο αριστερό μάτι και να δεχτεί ρατσιστικές προσβολές από τον τότε νεαρό σταρ.

Λόγω της ηλικίας του τότε, ο Mark Wahlberg εξέτισε μόνο 45 ημέρες από την ποινή των 2 ετών για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Χρόνια αργότερα, ο σταρ του Χόλιγουντ, Mark Wahlberg, βρήκε την ευκαιρία να καθίσει με το θύμα και να επιδιορθώσει τις παλιές τους διαφωνίες. Αφού παρέμεινε σιωπηλός για πάνω από δύο δεκαετίες, ο Johnny Trinh αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός δεν τον χτύπησε σοβαρά.

Μιλώντας στην Daily Mail, το θύμα είπε ότι ήταν ήδη τυφλός στο ένα μάτι αφού τραυματίστηκε ενώ πολεμούσε στον πόλεμο του Βιετνάμ. «Δε με τύφλωσε ο Mark Wahlberg… με πλήγωσε, αλλά το αριστερό μου μάτι είχε ήδη χαθεί. Δεν ήταν υπεύθυνος για αυτό. Ήταν νέος και απερίσκεπτος, αλλά τον συγχωρώ τώρα. Όλοι αξίζουν άλλη μια ευκαιρία. Θα ήθελα να τον δω να ζητάει συγγνώμη. Δε θα έπρεπε να έχει πια το έγκλημα να κρέμεται από πάνω του. Πλήρωσε για το έγκλημά του όταν πήγε στη φυλακή», είπε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2283 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb