ΜΑΛΛΙΑ

Έτσι είναι τα πραγματικά μαλλιά της Beyoncé: Η ρουτίνα περιποίησης τους

(και όχι, δε φοράει περούκα, όπως νομίζαμε)
Γράφει η MATINA KONTOY
Έτσι είναι τα πραγματικά μαλλιά της Beyoncé: Η ρουτίνα περιποίησης τους
Instagram

H Beyoncé αποκάλυψε την προσωπική της ρουτίνα για την περιποίηση των μαλλιών, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, όπου η ίδια και ο προσωπικός της hairstylist παρουσίασαν τις διαδικασίες που ακολουθεί για να διατηρεί την απόχρωση αλλά και την υγεία των μαλλιών της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχοντας εμπειρία από τη συχνή χρήση χημικών προϊόντων, η Beyoncé έχει αναπτύξει τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών.

Τα προϊόντα Cécred είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν βαθιά θρέψη και προστασία για τα βαμμένα μαλλιά, διασφαλίζοντας ότι παραμένουν υγιή και δυνατά.

«Η διατήρηση του ξανθού χρώματος επί 25 χρόνια στα φυσικά μαλλιά μου, μέσω όλων των πειραματισμών που κάνω, έπαιξε τεράστιο ρόλο στην ανάπτυξη των προϊόντων της @Cécred. Είναι το πιο δύσκολο να διατηρήσετε τα βαμμένα μαλλιά υγιή και δυνατά, αλλά η @Cécred είναι εδώ. Συγχαρητήρια σε ολόκληρη την ομάδα της CÉCRED για τη συμβολή της στην ανάπτυξη βραβευμένων προϊόντων», ανέφερε χαρακτηριστικά.

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Μετά το λούσιμο ο κομμωτής της επέλεξε να χρησιμοποιήσει το επανορθωτικό Ritual Protein Protein Fermented Rice & Rose. «Δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο σαν το conditioner. Το λατρεύω!», δήλωσε στο βίντεο. Μετά την ολοκλήρωση του τελετουργικού των δύο βημάτων, η Beyoncé έβαλε θερμοπροστασία, πριν φτιάξει τα μαλλιά της με ένα Dyson AirWrap.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Beyoncé χρησιμοποίησε αυτό το βίντεο ως ευκαιρία για να αντικρούσει τις φήμες που τη θέλουν να φοράει περούκες αντί για τα φυσικά της μαλλιά.

«Το στίγμα και η παρανόηση είναι ότι οι άνθρωποι που φορούν περούκες δεν έχουν μακριά και υγιή μαλλιά είναι μια μαλ***α, γιατί δεν αφορά κανέναν», αναφέρει στο βίντεο. Τέλος, στεγνώνοντας η ίδια τα μαλλιά της, αποκάλυψε πως διατηρεί μια μέτρια θερμοκρασία θερμότητας ώστε να μην τα καταστρέφει. Στη συνέχεια τα ίσιωσε, χτενίστηκε και ανέδειξε τις λαμπερές, ογκώδεις μπούκλες της.

«Προσπαθώ να μη χρησιμοποιώ πολλή θερμότητα στα χτενίσματά μου», λέει, σημειώνοντας ότι δεν ταλαιπωρεί πολύ τα μαλλιά της, εκτός από το να τα βάφει, κάτι που την έχει βοηθήσει στη διατήρηση της υγείας των μαλλιών της με την πάροδο του χρόνου. «Το να διατηρείς 25 χρόνια ξανθό χρώμα στα μαλλιά, δεν είναι εύκολο κατόρθωμα. Αλλά το Cécred είναι εδώ για να βοηθήσει».

Τον Φεβρουάριο, μίλησε για το ότι μεγάλωσε στο κομμωτήριο της μητέρας της, Tina Knowles, καθώς και για το προσωπικό της ταξίδι περιποίησης μαλλιών της.

«Έχω πολλές όμορφες αναμνήσεις συνδεδεμένες με τα μαλλιά μου. Η σχέση που έχουμε με τα μαλλιά μας είναι ένα τόσο βαθιά προσωπικό ταξίδι. Από την παιδική μου ηλικία στο κομμωτήριο της μητέρας, μου μέχρι τον πατέρα μου που έβαζε λάδι στο τριχωτό της κεφαλής μου για να θεραπεύσω την ψωρίασή μου—αυτές οι στιγμές ήταν ιερές για μένα. Και τώρα, μεταφέρω όλες μου τις γνώσεις και στους θαυμαστές μου»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
7 / position1: 122 / position2: 2937
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb