ENTERTAINMENT

Ήταν το είδωλο των 80s, όμως ένα παράνομο sex tape του κατέστρεψε την καριέρα

Ο ίδιος πλέον το βλέπει θετικά

Ήταν το είδωλο των 80s, όμως ένα παράνομο sex tape του κατέστρεψε την καριέρα
nextweb studio

Πριν από περισσότερο από τρεις δεκαετίες, ένα sex tape που περιελάμβανε τον ηθοποιό Rob Lowe διέρρευσε στον Τύπο. Στην κασέτα, ο Lowe φαινόταν να έχει μια ακατάλληλη επαφή με την τότε 16χρονη Lena Jan Parsons και την 23χρονη φίλη της, Tara Seburt.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Reggie Keyohara III (@rkeyoharaiii)

Το βράδυ της 17ης Ιουλίου 1988, φέρεται να πήρε τις Parsons και Seburt στο κοντινό Club Rio, ένα πολυτελές νυχτερινό μαγαζί της Ατλάντα. Στη συνέχεια, ο Lowe φέρεται να τις πήγε πίσω στο Atlanta Hilton και μαγνητοσκόπησαν τη σκηνή του σeξ που ακολούθησε. Μετά την κυκλοφορία της κασέτας, ο Lowe υποστήριξε ότι δεν ήξερε ότι η Jan ήταν ανήλικη. Τελικά, τη γλίτωσε με μια αγωγή από την οικογένειά της και δεν κατηγορήθηκε για έγκλημα, όμως η ζημιά είχε γίνει ήδη.

Παρά την καταιγίδα των μέσων ενημέρωσης που αντιμετώπισε εκείνη την εποχή, ο Lowe, ο οποίος προωθεί τη νέα του ζωντανή εκπομπή, Stories I Only Tell My Friends: LIVE! είναι ευγνώμων που η διαμάχη τον βοήθησε να επικεντρωθεί εκ νέου στις προτεραιότητές του, λέει σήμερα.

«Είναι ένας από τους λόγους που έγινα νηφάλιος. Ξύπνησα μια μέρα και σκέφτηκα: «Τι κάνω με τη ζωή μου; Είμαι 29 ετών και ο κόσμος μιλάει, αλλά είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη ποτέ, γιατί με έκανε νηφάλιο, καθαρό, είμαι παντρεμένος 29 χρόνια και έχω δύο υπέροχους γιους.  Δε νομίζω ότι τίποτα από αυτά θα συνέβαινε αν δεν είχε περάσει αυτό το σκάνδαλο», είπε ο Lowe.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
2 / position1: 2395 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb