CELEB STYLE

H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Οι μισές το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
H Anya Taylor Joy φόρεσε το it παπούτσι της άνοιξης που διχάζει τις fashionistas

Κοστίζει πολύ ακριβά. Και είναι αρκετά περίεργο. Γιατί έχει μια αλλόκοτη διχάλα! Τα loafers από γυαλιστερό δέρμα με split-toe Maison Margiela Tabi είναι λόγος διχασμού; Μάλλον ναι! Οι μισές fashionistas το λατρεύουν, οι μισές το σιχαίνονται!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Maison Margiela, μια επωνυμία συνώνυμη με την avant-garde μόδα και τον καινοτόμο σχεδιασμό, έχει γοητεύσει τον κόσμο της μόδας με την εμβληματική σιλουέτα Tabi. Μεταξύ των πιο σεβαστών δημιουργιών τους είναι τα loafers από γυαλιστερό δέρμα με σπαστά δάχτυλα Maison Margiela Tabi, ένα ξεχωριστό κομμάτι υποδημάτων που συνδυάζει την παράδοση με τον μοντερνισμό που ωθεί τα όρια.

Το στυλ Tabi εισήχθη για πρώτη φορά από τον Maison Margiela το 1988, εμπνευσμένο από τις ιαπωνικές κάλτσες με σπαστά δάχτυλα γνωστές ως "tabi".

Αυτό το σχεδιαστικό στοιχείο έγινε ένα διαρκές έμβλημα του Maison, ενσωματώνοντας τη δέσμευσή του στον επαναπροσδιορισμό της συμβατικής αισθητικής. Με τα χρόνια, η σιλουέτα Tabi εξελίχθηκε και προσαρμόστηκε σε διάφορες συλλογές Maison Margiela, αμφισβητώντας συνεχώς τους κανόνες και πυροδοτώντας διάλογο στη σφαίρα της μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
3 / position1: 383 / position2: 866
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb