ENTERTAINMENT

Οι διάσημοι σταρ που βγήκαν ραντεβού ως έφηβοι κι έπειτα αυτή του έκανε ... ghosting

Ο ηθοποιός μίλησε ανοιχτά γι` αυτό σε μια πρόσφατη συνέντευξη

Οι διάσημοι σταρ που βγήκαν ραντεβού ως έφηβοι κι έπειτα αυτή του έκανε ... ghosting
Nextweb studio

Η Ντρου Μπάριμορ και ο Κρίστιαν Μπέιλ ανήλθαν και οι δύο στη σόου μπίζνες ως παιδιά και απέκτησαν τη φήμη τους αρκετά νέοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το πώς ακριβώς γνώρισαν ο Μπέιλ και ο Μπάριμορ είναι ένα μυστήριο, αλλά και οι δύο ήταν πολλά υποσχόμενοι νέοι ηθοποιοί που είχαν δουλέψει ο καθένας με τον Σπίλμπεργκ και μεγαλουργούσαν στο Χόλιγουντ ταυτόχρονα. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους.

Το 2012, ο Μπέιλ αποκάλυψε ότι είχε βγει ραντεβού με τη Μπάριμορ όταν ήταν 13 ετών και εκείνη 12. Είδαν μια ταινία μαζί, αλλά δεν υπήρξε δεύτερο ραντεβού. «Πήγαμε να δούμε μια αιματηρή απαίσια ταινία τρόμου και αυτό ήταν το τέλος», είπε ο 50χρονος πλέον σταρ στο GQ Australia. «Δεν τηλεφώνησε ποτέ ξανά»!

Τι πήγε στραβά στο ραντεβού; Τίποτα το συγκεκριμένο, σύμφωνα με την Barrymore, η οποία ρωτήθηκε για το βραχύβιο φλερτ τους κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της το 2015 στο Watch What Happens Live With Andy Cohen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

"Δεν ξέρω! Ήταν τόσο καλός", είπε όταν ρωτήθηκε γιατί δεν τηλεφώνησε ποτέ ξανά στον μελλοντικό Μπρους Γουέιν. "Δεν ήμουν τρελή με τα αγόρια. Είχα πολλά να ασχοληθώ. Είχα μεγάλα προβλήματα στον κόσμο μου για πολλά χρόνια - όπως, με την καλή έννοια - πράγματα που έπρεπε να ξεπεράσεις. Τα αγόρια ήταν πολύ δευτερεύοντα. "

Ο Μπέιλ παντρεύτηκε τη Σίμπι Μπλάζιτς το 2000 και το ζευγάρι έχει μαζί δύο παιδιά. Ο Μπάριμορ έχει παντρευτεί τρεις φορές: πρώτον, με τον Τζέρεμι Τόμας το 1994, αν και χώρισαν μετά από 19 ημέρες και οριστικοποίησαν το διαζύγιο τον επόμενο χρόνο. Μετά στον κωμικό Tom Green από το 2000 έως το 2001. Και τέλος, τον Will Kopelman το 2012. Η Barrymore και ο Kopelman έχουν μαζί δύο παιδιά και χώρισαν το 2016.

View this post on Instagram

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

View this post on Instagram

A post shared by Christian Bale (@christianbale_)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 291 / position2: 837
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb