Το 90s ζευγάρι που ήταν μαζί 7 χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα λόγω ενός εθισμού

Ήταν και οι δυο στα πιο όμορφα χρόνια τους, η καριέρα τους άνθιζε

Το 90s ζευγάρι που ήταν μαζί 7 χρόνια και η σχέση τους έληξε άδοξα λόγω ενός εθισμού
Nextweb Studio

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ γνωρίστηκαν και άρχισαν να βγαίνουν στα γυρίσματα του θρίλερ Firstborn το 1984.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by oh, the good 90s (@90s.paranoia)

Τότε ήταν και οι δύο μόλις 18 ετών. Ερωτεύτηκαν σφόδρα και μετακόμισαν μαζί μόλις οκτώ εβδομάδες αργότερα!

Είχαν μια μακρά και φαινομενικά ευτυχισμένη σχέση, αλλά το 1991, μετά από σχεδόν οκτώ χρόνια ραντεβού, το ζευγάρι αποφάσισε να διακόψει λόγω των προβλημάτων εθισμού του Ντάουνι.

«Μου άρεσε να πίνω και είχα πρόβλημα με τα ναρκωτικά και αυτό δεν ταίριαζε με τη Σάρα Τζέσικα, γιατί είναι το πιο αντίθετο πράγμα από αυτό που είναι. Μου έδωσε ένα σπίτι και κατανόηση. Προσπάθησε να με βοηθήσει».

Ο Ντάουνι Τζούνιορ είπε στο Parade το 2008: «Μου άρεσε να πίνω και είχα πρόβλημα με τα ναρκωτικά και αυτό δεν ταίριαζε με τη Σάρα Τζέσικα, γιατί είναι το πιο αντίθετο πράγμα από αυτό που είναι. Μου έδωσε ένα σπίτι και κατανόηση. Προσπάθησε να με βοηθήσει».

View this post on Instagram

A post shared by Wade Stark (@ironpool_rdjrr)

Αν και τα πράγματα δεν πήγαν καλά ανάμεσα στο εμβληματικό δίδυμο, ο Ντάουνι Τζούνιορ είναι νηφάλιος από το 2003. Πλέον είναι παντρεμένος με την παραγωγό Σούζαν Ντάουνι και έχει δύο παιδιά. Η Πάρκερ είναι παντρεμένη με τον Μάθιου Μπρόντερικ, με τον οποίο έχει τρία παιδιά, από το 1997.

Ενώ οι δυο τους τράβηξαν χωριστούς δρόμους, βρέθηκαν ξανά το 2015 και κατάφεραν να πουν τα νέα τους. Η SJP είπε στο People το 2020 για τη σχέση τους πως «μου έμαθε πώς αγαπώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
3 / position1: 2037 / position2: 4884
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb