ENTERTAINMENT

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη
Aftersun Movie Poster

Η άνοιξη φέρνει μαζί της μια αίσθηση ανανέωσης και ενθουσιασμού, και τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει τη χαρά των νεανικών ταινιών που αναζωογονούν τη διάθεση και ανακατεύουν τα συναισθήματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς οι μέρες μακραίνουν και οι λουλούδια ανθίζουν, οι ταινίες αυτές γίνονται οι ιδανικές συντροφιές για να απολαύσουμε τον ερχομό της νέας εποχής. Από ρομαντικές κωμωδίες μέχρι περιπέτειες εφήβων, οι νεανικές ταινίες προσφέρουν μια γεύση από τη νιότη, τον έρωτα και τη φιλία, φτιάχνοντας τη διάθεση και προσφέροντας έναν κόσμο από ανεξάντλητη αισιοδοξία.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικές που πρέπει να δεις ...

The Perks Of Being A Wallflower (2012)

Βασισμένη στο μυθιστόρημα του 1999 του Stephen Chbosky, η ταινία The Perks Of Being A Wallflower, με πρωταγωνιστές την Emma Watson και τον Logan Lerman, ακολουθεί το ταξίδι ενηλικίωσης του κοινωνικά απόμακρου έφηβου Charlie. Παρακολουθώντας πάντα από το περιθώριο, η ζωή του Τσάρλι παίρνει μια τροπή προς το καλύτερο όταν συναντά την Σαμ, η οποία του διδάσκει τις χαρές της φιλίας, της αγάπης, της μουσικής και πολλά άλλα. Ωστόσο, καθώς ετοιμάζεται να φύγει για το κολέγιο, ο Τσάρλι βρίσκει την αυτοπεποίθησή του να απειλείται βαθιά.

Aftersun (2022)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Aftersun βλέπει τη Sophie, τώρα ενήλικη, να αναλογίζεται τον σπάνιο χρόνο που πέρασε με τον αγαπημένο πατέρα της, Calum (Paul Mescal). Προσπαθώντας να διαχωρίσει τον άντρα που γνώριζε από τον άντρα που δε γνώριζε, οι αναμνήσεις της ζωγραφίζουν μια ισχυρή εικόνα του Calum, ο οποίος, σε αντάλλαγμα, πάλευε με τη ζωή εκτός πατρότητας.

Bones and All (2022)

Η Taylor Russell και ο Timothée Chalamet είναι υπέρλαμπροι ως δύο νεαροί εραστές που ερωτεύονται κατά τη διάρκεια ενός οδικού ταξιδιού 3.000 μιλίων στους δρόμους της Αμερικής, προτού έρθουν τελικά αντιμέτωποι με τον τρομακτικό δεσμό που τους έφερε κοντά από την αρχή.

Lady Bird (2017)

Με πρωταγωνίστρια τη Saoirse Ronan ως ομότιτλο χαρακτήρα, η ταινία ακολουθεί το ταξίδι της έφηβης Christine McPherson, η οποία δίνει στον εαυτό της το παρατσούκλι "Lady Bird" στις αρχές της νιότης της, καθώς φοιτά στο Καθολικό Λύκειο Immaculate Heart of Mary στο Σακραμέντο της Καλιφόρνια, ενώ ονειρεύεται να φοιτήσει σε ένα διάσημο κολέγιο σε μια «πολιτιστική πόλη» στην ανατολική ακτή. Αυτή η ταινία σκηνοθετήθηκε από την Greta Gerwick και γνώρισε απήχηση κατά τη διάρκεια της χρονιάς που κυκλοφόρησε.

Boyhood (2014)

Το Boyhood είναι μια απίστευτη κινηματογραφική απόλαυση, ειδικά καθώς γυριζόταν για πάνω από δώδεκα χρόνια με το ίδιο καστ, συμπεριλαμβανομένων των Ellar Coltrane, Ethan Hawke και Patricia Arquette. Αυτό έγινε για να φέρει αυθεντική συνέχεια στην παρακολούθηση του ταξιδιού ενός νεαρού αγοριού που ονομάζεται Mason από την πρώιμη παιδική ηλικία μέχρι την άφιξή του στο κολέγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 373 / position2: 1573
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb