ENTERTAINMENT

Η διάσημη reality star και ο εκατομμυριούχος: H γνωριμία, ο χωρισμός, τα πρωτοσέλιδα

Η είδηση του διαζυγίου, που προέκυψε μέσω δήλωσης εκπροσώπων της Quinn φαινόταν στην αρχή σαν ράδιο αρβύλα
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Η διάσημη reality star και ο εκατομμυριούχος: H γνωριμία, ο χωρισμός, τα πρωτοσέλιδα

Στον κόσμο των ριάλιτι, τα media συχνά τονίζουν τη λάμψη και τη γοητεία των σχέσεων των διασημοτήτων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, οι πρόσφατες ειδήσεις γύρω από την πρωταγωνίστρια του "Selling Sunset" Christine Quinn και τον σύζυγό της, Christian Richard, έχουν στρέψει την προσοχή στις πολυπλοκότητες και τις προκλήσεις που μπορεί να προκύψουν σε γάμους υψηλού προφίλ.

Η Christine Quinn, γνωστή για την έντονη και κυρίως εκκεντρική παρουσία της στην επιτυχημένη σειρά του Netflix "Selling Sunset", και ο σύζυγός της Christian Richard, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας τεχνολογίας, ανακοίνωσαν την απόφασή τους να χωρίσουν μετά από πολλά χρόνια γάμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ChristineQuinn (@thechristinequinn)

Το ζευγάρι τράβηξε για πρώτη φορά την προσοχή του κοινού με τον εξωφρενικά ακριβό γάμο τους τον Δεκέμβριο του 2019, που είδαμε και στην τρίτη σεζόν του "Selling Sunset". Η Quinn, αναγνωρισμένη για την έντονη επιχειρηματική της δεινότητα και την τολμηρή προσωπικότητά της στην εκπομπή real estate, μοιράστηκε στιγμιότυπα της ζωής της με τον Richard, απεικονίζοντάς τους ως ζευγάρι που φαινομενικά συγχρονίζονται με τις φιλοδοξίες και τον τρόπο ζωής του άλλου.

Η είδηση του διαζυγίου, που προέκυψε μέσω δήλωσης εκπροσώπων της Quinn φαινόταν στην αρχή σαν ράδιο αρβύλα αλλά έπειτα έγινε γνωστό και ένα παρασκήνιο ενδοοικογενειακής βίας. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που εξασφάλισε η Page Six, την Παρασκευή (5 Απριλίου), ο επιχειρηματίας ανέφερε τις «ασυμβίβαστες διαφορές» ως τον λόγο του χωρισμού τους και ζητά την αποκλειστική νομική και φυσική επιμέλεια των δύο ετών γιου τους. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sellingsunset2024

Η κατάθεση ακολουθεί τη σύλληψη του 45χρονου τον Μάρτιο, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της επίθεσης μετά από φερόμενο καβγά με την Quinn στο σπίτι τους στο Χόλιγουντ Χιλς.

Η αστυνομία ισχυρίστηκε ότι ο Richard είχε πετάξει ένα αντικείμενο στην Quinn, αλλά αντ'αυτού χτύπησε το γιο του. Η ανακοίνωση του διαζυγίου τους λοιπόν ήταν αναμενόμενη. Αφού πλήρωσε εγγύηση 30.000 δολαρίων, αφέθηκε ελεύθερος, αλλά συνελήφθη ξανά μέσα σε 24 ώρες μετά την παραβίαση του επταήμερου περιορισμού που είχε επιβάλει η Quinn.

Στον απόηχο αυτής της ανακοίνωσης, οι φαν της Quinn έχουν κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μηνύματα υποστήριξης και κατανόησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 251 / position2: 3152
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb