CELEBS

Ήταν το πιο hot ζευγάρι την περίοδο της καραντίνας, όμως αυτός επέστρεψε στην πρώην του

Έμειναν μαζί δυο περίπου χρόνια

Ήταν το πιο hot ζευγάρι την περίοδο της καραντίνας, όμως αυτός επέστρεψε στην πρώην του
nextweb studio

Ο Ben Affleck και η Ana de Armas γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του ψυχολογικού θρίλερ Deep Water στη Νέα Ορλεάνη, όπου υποδύθηκαν τους συζύγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Arsenio Bavastro Aydely (@hobbyplaycuba)

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς άνθισε το ειδύλλιο, αλλά οι ηθοποιοί φέρεται να ήταν 100 τοις εκατό επαγγελματίες στα γυρίσματα.

Ανεξάρτητα από αυτό, η σχέση φαινόταν να προχωρά γρήγορα, με τον Affleck και την de Armas να πηγαίνουν από συμπρωταγωνιστές σε φιλαράκια της καραντίνας σχεδόν σε ελάχιστο χρόνο. Οι δυο τους έκαναν μαζί ένα ταξίδι στην πατρίδα της νεαρής σταρ του Knives Out, την Κούβα. Μια πηγή αποκάλυψε στο People ότι η de Armas ήταν ενθουσιασμένη που έδειχνε τον φίλο της τριγύρω. 

Ο Μπεν Άφλεκ και η Άνα ντε Άρμας φέρονται να εθεάθησαν «να βγαίνουν» στην Κούβα. «Χαρούμενη» για το ζευγάρι ήταν και η πρώην σύζυγος του Άφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ.

View this post on Instagram

A post shared by Solo Hits Radio Online (@solohitsonline)

"Η Jen έχει απομακρυνθεί εντελώς από τον Ben με μια ρομαντική έννοια. Τον θεωρεί φίλο, πιστεύει ότι είναι καλός μπαμπάς για τα παιδιά τους και τον σέβεται", είπε μια πηγή στο Us Weekly. «Είναι ευτυχισμένη στη ζωή της και τον υποστηρίζει και χαρούμενη για εκείνον και τη σχέση του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Affleck και ο de Armas έγιναν επίσημοι στο Instagram καθώς γιόρτασαν τα 32α γενέθλιά της ηθοποιού. Τον Αύγοουστο του 2020, η ηθοποιός του Ghosted και ο καλός της εθεάθησαν σε ένα διπλό ραντεβού με τον BFF του Affleck, Matt Damon, και τη σύζυγό του, Luciana Barroso, στο Μαλιμπού. «Ο Μπεν είναι τόσο γλυκός με την Άνα και κάνει ό,τι μπορεί για να την κάνει ευτυχισμένη», είπε μια πηγή. «Μπορεί να πει τα πάντα — μεσημεριανό γεύμα, ταξίδια κ.λπ. και θα το κάνει να συμβεί».

Κυκλοφόρησαν αναφορές ότι οι δυο τους ίσως μετακόμισαν μαζί , αφού η de Armas εθεάθη να φέρνει μερικά από τα υπάρχοντά της στο σπίτι του Affleck. «Είχε ένα τεράστιο χαμόγελο και φαινόταν πολύ ενθουσιασμένη που ζούσε με τον Άφλεκ», είπε μια πηγή στο People. Η De Armas έκανε επίσης δώρο στον φίλο της μια μοτοσυκλέτα BMW για τα 48α γενέθλιά του.

Παρόλα αυτά, αρχές του 2021, πηγές επιβεβαίωσαν ότι η de Armas τερμάτισε τη σχέση το 2021, αναφέροντας τη γεωγραφία ως τον κύριο λόγο για τον χωρισμό.

View this post on Instagram

A post shared by Young Tribune (@youngtribune1)

«Ο Μπεν δε βγαίνει πλέον με την Άνα», αποκάλυψε μια πηγή. "Το διέκοψε. Η σχέση τους ήταν περίπλοκη. Η Ana δεν θέλει να έχει έδρα το Λος Άντζελες και ο Μπεν προφανώς πρέπει να το κάνει αφού τα παιδιά του ζουν στο Λος Άντζελες."

Η συνέχεια είναι γνωστή, αφού ο Αφλεκ παντρεύτηκε μετά από 20 χρόνια την Τζένιφερ Λόπεζ, ενώ η ντε Άρμας βγαίνει με τον ελληνικής καταγωγής, Πολ Μπουκαδάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 2113 / position2: 4797
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb