CELEBS

Minnie Driver: Με ποιον σταρ είχε μόλις χωρίσει, όταν τον είδε με άλλη στα Όσκαρ

Η ηθοποιός μίλησε στο «The Jennifer Hudson Show»

Minnie Driver: Με ποιον σταρ είχε μόλις χωρίσει, όταν τον είδε με άλλη στα Όσκαρ
Nextweb Studio

Στο επεισόδιο της Πέμπτης του The Jennifer Hudson Show, η Minnie Driver, 53 ετών σήμερα, θυμήθηκε τον χωρισμό της με τον Matt Damon το 1998.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
View this post on Instagram

A post shared by Danny (@h9peless)

Η Hudson ρώτησε για ένα βίντεο που επανεμφανίστηκε με την 20χρονη τότε Driver να δείχνει σε άθλια κατάσταση στα Όσκαρ, όταν ο Damon και ο Ben Affleck κέρδισαν το καλύτερο πρωτότυπο σενάριο για την ταινία "Good Will Hunting ".

Στο επεισόδιο της Πέμπτης, η Driver είπε στην Hudson ότι εκείνη και ο Damon είχαν μόλις χωρίσει λίγες εβδομάδες πριν από τα Όσκαρ του 1998, και ο Damon είχε φέρει τη νέα του κοπέλα στην τελετή.

Η Driver και ο Damon γνωρίστηκαν αρχικά στο σετ του Good Will Hunting το 1997 και ήταν υποψήφια για το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου για τον ρόλο της στην ταινία.

View this post on Instagram

A post shared by Filmatic - Movies & Series (@filmatic)

Όταν η Hudson ανέφερε το τρελό βλέμμα της Driver στα Όσκαρ (με ένα μικρό οπτικό βοήθημα που εμφανίστηκε στην οθόνη), η Driver απάντησε: «Μικρό μου προσωπάκι». Πρόσθεσε ότι θα ήθελε «να τυλίξω τα χέρια μου γύρω από αυτή τη νεαρή γυναίκα και να την αγκαλιάσω και να της πω, «Όλα θα πάνε καλά, αγάπη μου, μην ανησυχείς».

Η Driver συνέχισε λέγοντας στη Hudson τις συμβουλές που θα έδινε στον νεότερο εαυτό της. «Μακάρι να μπορούσα να της είχα πει: Αγάπη μου, είναι ωραίο, μπορείς να γιορτάσεις και η ζωή θα είναι υπέροχη και όμορφη και σκληρή και καταπληκτική. Θα αγαπήσεις ξανά, θα είναι μια χαρά»

View this post on Instagram

A post shared by Heart 90s (@heart90s)

Η Driver αυτή τη στιγμή είναι σε σχέση με τον σκηνοθέτη Addison O'Dea και έχει έναν γιο, τον Henry, από προηγούμενη σχέση. Ο Damon είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Luciana Barroso από το 2005.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 2147 / position2: 4694
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb