ΜΑΛΛΙΑ

Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις

Oι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!
Από το NEWSROOM
Trends στο χρώμα των μαλλιών για την άνοιξη που πρέπει να τσεκάρεις
Φωτογραφία από Nataliya Vaitkevich

Πάντα την άνοιξη ο κόσμος του χρώματος των μαλλιών υφίσταται μια μεταμορφωτική αλλαγή, αγκαλιάζοντας την τόλμη, τη ζωντάνια και μια γιορτή της ατομικότητας όπως ποτέ πριν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από μαγευτικές αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση έως φουτουριστικές μεταλλικές αποχρώσεις, οι φετινές τάσεις στο χρώμα των μαλλιών προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών!

Naturistas

Αντλώντας έμπνευση από την ομορφιά του φυσικού κόσμου, τα χρώματα μαλλιών εμπνευσμένα από τη φύση μπαίνουν στο επίκεντρο το 2024. Από γήινες αποχρώσεις που θυμίζουν φθινοπωρινά φύλλα και καστανό σαν τους κορμούς των δέντρων, αυτές οι αποχρώσεις προκαλούν μια αίσθηση σύνδεσης με το περιβάλλον. Σκεφτείτε πλούσια καστανά, χάλκινους τόνους, που προσθέτουν βάθος και διάσταση στα μαλλιά ενώ τα εμποτίζουν με μια οργανική γοητεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Παστέλ

Ναι, τα ροζ και τα γαλάζια μαλλιά είναι πάλι στο παιχνίδι! Τα παστέλ χρώματα μαλλιών συνεχίζουν να κυριαρχούν το 2024. Οι απαλές αποχρώσεις του lavender, του cotton candy pink και του baby blue προσδίδουν μια αιθέρια, ονειρική ποιότητα στα μαλλιά, μεταμορφώνοντάς τα σε καμβά παστέλ τελειότητας. Φυσικά μπορείς να κάνεις μόνο μερικές τούφες!

Futuristic Metallics

Για όσες αναζητούν μια πιο τολμηρή εμφάνιση, οι μεταλλικές αποχρώσεις όπως το ροζ χρυσό, το μπρονζέ και το gunmetal προσφέρουν μια σύγχρονη πινελιά στα παραδοσιακά ξανθά μαλλιά εμποτίζοντας τα μαλλιά με μια πινελιά γοητείας και γοητείας.

Rooted Blends

Για όσες θέλουν μεν να βάψουν τα μαλλιά τους αλλά αναζητούν μια προσέγγιση χαμηλής συντήρησης στο χρώμα τους, οι νέες φαβές στα κομμωτήρια προσφέρουν το αποτέλεσμα της βαφής αλλά πιο "απαλό" έτσι ώστε η ρίζα να μην ξεχωρίζει απο το υπόλοιπο τόσο έντονα και να δένει με τα υπόλοιπα μαλλιά πιο φυσικά! Αυτή η τάση αγκαλιάζει την ομορφιά της ατέλειας, επιτρέποντας την αβίαστη ανάπτυξη και την ελάχιστη συντήρηση. (Colour Touch).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ομορφιά
8 / position1: 170 / position2: 736
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb