TV ΣΕΙΡΕΣ

Jennifer Aniston: Με ποιον χαρακτήρα από τα Φιλαράκια είχε σχέση ‑ εκτός από τον Brad Pitt

Δεν πάει το μυαλό σου!

Jennifer Aniston: Με ποιον χαρακτήρα από τα Φιλαράκια είχε σχέση ‑ εκτός από τον Brad Pitt
@JENNIFERANISTON

Πολύ πριν ο Paul Rudd ενταχθεί στο καστ των Friends ως ο φίλος της Phoebe (και τελικά σύζυγος), ο Mike, αυτός και η Aniston συμπρωταγωνίστησαν στην ταινία του 1998, The Object off my Affection.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Κάποτε, οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ, Paul Rudd και Jennifer Aniston, λέγεται ότι ήταν κάτι παραπάνω από φίλοι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1998, ενώ έπαιζε τους φίλους που αναπτύσσουν ρομαντικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλον στην επιτυχημένη ταινία The Object of My Affection. Και όπως γίνεται συνήθως, η ζωή άρχισε γρήγορα να μιμείται την τέχνη.

Η Jenn παραδέχτηκε κάποτε ότι ήταν "μαζί όταν ήμασταν, περίπου 12". Αργότερα πρωταγωνίστησαν ως ζευγάρι στην ταινία του 2012, Wanderlust. Και όταν ρωτήθηκε αν ήταν ή όχι περίεργο να φιλιόμαστε στην οθόνη, η Jenn αστειεύτηκε: "Μπα. Τον φιλάω εδώ και χρόνια" και ο Paul ειρωνεύτηκε, "τα καταφέραμε για δεκαετίες".

View this post on Instagram

A post shared by Traditional Gentleman (@traditional.gentleman)

Χρόνια αργότερα, ο Paul εντάχθηκε στο καστ των Friends ως φίλος της Phoebe Buffay, αλλά φοβόταν ότι ο χρόνος του στη σειρά είχε τελειώσει πριν ξεκινήσει μετά από ένα ατύχημα που αφορούσε την πρώην του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Aniston είχε σπάσει το δάχτυλο του ποδιού της και κυκλοφορούσε με ένα μηχάνημ Segway. Όλοι ήθελαν να το δοκιμάσουν κι όταν το πήρε ο Rudd, απλά έπεσε πάνω στο τραυματισμένο πόδι της Jenn.

«Ήμουν στη σκηνή του ήχου και η Jennifer Aniston έκλαιγε και σκέφτηκα, «Δεν πρέπει να είμαι εδώ», οπότε για να σπάσω τον πάγο πήγα και είπα, «Λοιπόν, τα καταφέραμε, τι βόλτα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 99 / position2: 2837
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb