TRUE STORIES

Η διάσημη τραγουδίστρια που δολοφονήθηκε μπροστά σε εκατοντάδες θαυμαστές της

Τραγική κατάληξη! Ένας θαυμαστής την πυροβόλησε θανάσιμα ενώ υπέγραφε αυτόγραφα!
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Η διάσημη τραγουδίστρια που δολοφονήθηκε μπροστά σε εκατοντάδες θαυμαστές της
Nextweb Studio

Η Christina Victoria Grimmie ήταν Αμερικανίδα τραγουδίστρια και YouTuber. Το 2009, άρχισε να δημοσιεύει διασκευές δημοφιλών τραγουδιών στο YouTube.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου EP της, Find Me, το κανάλι της στο YouTube έφτασε το ένα εκατομμύριο συνδρομητές. Αφού έφτασε τα δύο εκατομμύρια συνδρομητές, κυκλοφόρησε το ντεμπούτο στούντιο άλμπουμ της, With Love.

Η Christina Grimmie, ήταν πρώην διαγωνιζόμενη στο "The Voice" με coach τον Adam Levine. Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης και χαιρετισμού με θαυμαστές μετά τη συναυλία τον Ιούνιο του 2016, αφού πέθανε από πυροβολισμούς στο κεφάλι και στο στήθος και ο θάνατός της κρίθηκε ανθρωποκτονία.

«Μετά από εξέταση του σώματος, τοξικολογική ανάλυση και εξέταση των διαθέσιμων ιατρικών αρχείων, πιστεύω ότι ο θάνατος της Christina Grimmie, μιας 22χρονης λευκής γυναίκας που μάρτυρες δηλώνουν ότι πυροβολήθηκε από άλλον και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο , είναι το αποτέλεσμα ενός πυροβολισμού στο κεφάλι και στο στήθος», δήλωσε ιατροδικαστής σε έκθεση νεκροψίας που έλαβε το E! News.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Grimmie πυροβολήθηκε γύρω στις 10:30 μ.μ. 10 Ιουνίου 2016 και διαπιστώθηκε ο θάνατος μετά τα μεσάνυχτα.

"Έκανε συνάντηση και χαιρετισμό, απλώς υπέγραφε αυτόγραφα και πουλούσε εμπόρευμα. Αυτός ο λευκός άνδρας την πλησίασε και άνοιξε πυρ χτυπώντας την", δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Ορλάντο, John MIna σε συνέντευξη Τύπου εκείνη την εποχή, σύμφωνα με το Associated Press. .

Ο αδερφός της Grimmie, Marcus, αντιμετώπισε τον ύποπτο Kevin James Loibl, 27 ετών, αμέσως μετά το χτύπημα της Christina και ο ένοπλος αυτοπυροβολήθηκε θανάσιμα. O Mina είπε ότι οι «πολύ ηρωικές ενέργειες» του Marcus Grimmie μπορεί να απέτρεψαν περαιτέρω απώλεια ζωών, καθώς ο ένοπλος είχε περισσότερα πυρομαχικά και ένα κυνηγετικό μαχαίρι.

Οι αρχές είπαν ότι η Christina Grimmie δεν γνώριζε τον Loibl και ότι φαινόταν ότι ταξίδεψε στο σόου από την Αγία Πετρούπολη της Φλόριντα, με συγκεκριμένη πρόθεση να επιτεθεί στον τραγουδιστή.

Η Grimmie τερμάτισε τρίτη στο "The Voice" το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
8 / position1: 222 / position2: 942
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb