ENTERTAINMENT

Τι κοινό έχει η Hailey Bieber και η Κendall Jenner; Toν ίδιο άντρα

Μια ιστορία που κάπως προσπαθούν να κρύψουν
Από το NEWSROOM
Τι κοινό έχει η Hailey Bieber και η Κendall Jenner; Toν ίδιο άντρα

Σε αυτό το σημείο, σχεδόν όλοι γνωρίζουν ότι ο Justin Bieber παντρεύτηκε την κόρη του Steven Baldwin, Hailey μετά το χωρισμού του με την Selena Gomez με την οποία ήταν μαζί 7 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ωστόσο, ένα μέρος της ιστορίας των ραντεβού του που έχει ξεθωριάσει στο παρασκήνιο τα τελευταία χρόνια είναι η στενή σχέση του Justin με την καλύτερη φίλη της Hailey, Kendall Jenner.

Το ζευγάρι ήταν στο επίκεντρο των φημών για ραντεβού το 2014 και το 2015, όταν πόζαραν μαζί για μια σέξι φωτογράφιση της Vogue και εθεάθησαν να απολαμβάνουν πριβέ δείπνα μεταξύ τους. Η Kendall αρνιόταν σταθερά ότι αυτή και ο Justin ήταν μαζί, λέγοντας σε συνεντεύξεις ότι είναι «φίλος της οικογένειάς μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αλλά τον Νοέμβριο του 2015, ο Justin είπε ξεκάθαρα ότι αυτός και η Kendall είχαν βγει στην πραγματικότητα πολλά ραντεβού απλά ήταν κάτι χαλαρό χωρίς δεσμεύσεις, λέγοντας στο Billboard ότι «δεν ήταν ποτέ σοβαρά» μαζί της. Το Hollywood Life μάλιστα πήγε την ιστορία πιο πέρα λέγοντας πως τα κορίτσια, έβγαιναν με τον Justin εξ'αρχής και είχε δημιουργηθεί ένα ιδιόρρυθμο τρίο μεταξύ τους.

Παρόλα αυτά, ο Justin δεν φαίνεται να κλόνισε τη φιλία της Kendall και της Hailey. Η Hailey παντρεύτηκε τον Justin το 2018 μετά από μόλις τρεις μήνες σχέσης — και έξι μήνες μετά τον πιο πρόσφατο χωρισμό του με τη Selena.

Την περασμένη εβδομάδα, αρχισαν νέες φήμες

Οι φήμες για το λεγόμενο δράμα άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους όταν η Kendall και η Hailey δημοσίευσαν ξεχωριστές φωτογραφίες στο Instagram από τα πρόσφατα ταξίδια τους στη Γαλλία για το Grand Prix του Μονακό, που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαΐου. Ωστόσο, παρόλο που βρίσκονταν στο ίδιο μέρος διακοπών, δεν εμφανίζονται ο ένας στις αναρτήσεις του άλλου.

Η Jenner πόζαρε με δυο φίλους της ενώ οι αναρτήσεις της Hailey περιείχαν πολλές φωτογραφίες και βίντεο του συζύγου της, Justin Bieber, καθώς και της στενής τους φίλης Justine Skye. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 229 / position2: 694
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb