ENTERTAINMENT

Ο κούκλος 21χρονος γιος της Uma Thurman και του Ethan Hawke είναι φτυστός ο πατέρας του

Κάνει τα πρώτα του βήματα ως ηθοποιός
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΟΥΝ 02, 2023
Ο κούκλος 21χρονος γιος της Uma Thurman και του Ethan Hawke είναι φτυστός ο πατέρας του

Με δύο γονείς ηθοποιούς, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι τόσο η Maya Hawke όσο και ο μικρότερος αδερφός της, Levon, ακολουθούν τα χνάρια τους στην υποκριτική.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αφού λοιπόν η μεγαλύτερη, 24χρονη κόρη των Uman Thurman και Ethan Hawke συστήθηκε σε ένα ευρύ κοινό μέσα από το ρόλο της στο «Stranger Things», τώρα θα απολαύσουμε και τον αδερφό της, 21 ετών, σε μια τηλεοπτική σειρά του Apple TV+ με τίτλο «The Crowded Room».

Στην πρεμιέρα που έγινε στη Νέα Υόρκη ο Levon φωτογραφήθηκε με oversized γκρι κοστούμι, που συνδύασε με ριγέ πουκάμισο και λεοπάρ γιλέκο. Γίνεται μάλλον ξεκάθαρο ότι ο νεαρός ηθοποιός μοιάζει περισσότερο στον πατέρα του – αρκεί να τον φανταστούμε με το χαρακτηριστικό γενάκι του Ethan.

H νέα τηλεοπτική σειρά «The Crowded Room», που κάνει πρεμιέρα στη μικρή οθόνη στις 9 Ιουνίου, παρακολουθεί τον Danny Sullivan μετά τη σύλληψή του για ένοπλη επίθεση στη Νέα Υόρκη το 1979. Σε σκηνοθεσία Akiva Goldsman, είναι βασισμένη στο βιβλίο του 1981 «The Minds of Billy Milligan», του Daniel Keyes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Levon ξεκινάει δυναμικά στον κόσμο του θεάματος, καθώς έχει στα σκαριά έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία γουέστερν «The Thicket», σε σκηνοθεσία Elliott Lester, καθώς και μια συμμετοχή στην πρώτη ταινία που σκηνοθετεί η Zoë Kravitz, με τίτλο «Pussy Island».

Δείτε τη νέα εμφάνιση του Levon Hawke:

[ΠΗΓΗ]
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 263 / position2: 864
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb