ENTERTAINMENT

Το δράμα με τους πρωταγωνιστές πασίγνωστης ταινίας που οδήγησε σε σκάνδαλο

Τι συνέβη πίσω από τις κάμερες με τους συντελεστές του «Don`t Worry, Darling»
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το δράμα με τους πρωταγωνιστές πασίγνωστης ταινίας που οδήγησε σε σκάνδαλο
Movie Poster

Don`t Worry, Darling αλλά ανησυχούμε, αγάπη μου... Για καιρό υπήρχαν φήμες για κόντρα μεταξύ της Olivia Wilde, σκηνοθέτιδας του Don't Worry Darling, και της πρωταγωνίστριας της ταινίας Florence Pugh και όλα ήρθαν στο φως

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή η εικασία επιβεβαιώθηκε φαινομενικά με νέες αποκαλύψεις από τον Shia LaBeouf, ο οποίος ήταν επίσημο ότι θα παίξει δίπλα στην Pugh στο έργο. Υπήρχε επίσης διαμάχη γύρω από τη σχέση της Wilde με τον αστέρα της ποπ Harry Styles, ο οποίος αντικατέστησε τον Shia LaBeouf στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και το ότι επιδόθηκαν στη σκηνοθέτρια τα έγγραφα επιμέλειας από τον πρώην σύζυγό της Jason Sudeikis, ενώ προωθούσε το Don't Worry Darling.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, το δράμα φαινόταν να ανεβαίνει κλίμακα - με εικασίες ότι η Pugh δεν αλληλεπιδρά με την Wilde ή τον Styles και ένα viral βίντεο που ισχυρίζεται ότι ο Styles φτύνει τον Chris Pine.

Γιατί η Florence Pugh δεν προώθησε την ταινία;

View this post on Instagram

A post shared by Florence Pugh (@florencepugh)

Οι πρώτες ενδείξεις για το δράμα εμφανίστηκαν όταν οι θαυμαστές παρατήρησαν ότι η Pugh μόλις και μετά βίας προωθούσε το Don't Worry Darling στις σελίδες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης — και προωθούσε ενεργά προηγούμενα έργα στα οποία είχε συμμετάσχει (εκτός από αυτήν την ταινία). Όπως έγραψε ένας θαυμαστής τον Ιούλιο 2022, «Η Florence Pugh δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει, Don't worry darling", παρόλο που υπάρχουν δύο τρέιλερ για αυτό και ωστόσο θα δημοσίευε για κάθε άλλο project που κάνει αυτή τη στιγμή. Η Olivia Wilde τι κάνει;;;;"

Ο Pugh δημοσίευσε τελικά ένα γρήγορο teaser τον Αύγουστο, γράφοντας στη λεζάντα: "Not long now! Only in theatres September 23rd".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Page Six ανέφερε ότι η Pugh ήταν αναστατωμένη για τη σχέση της Wilde και του Styles. Η Pugh φέρεται να ένιωθε άβολα από τον LaBeouf στις πρώτες μέρες της παραγωγής.

Η Pugh και η Wilde, επίσης, διαφώνησαν για την προώθηση της ταινίας. Σε μια ιστορία της Vogue νωρίτερα το 2022, η Wilde είπε ότι θέλει το κοινό του Don't Worry Darling "να συνειδητοποιήσει πόσο σπάνια βλέπουν τη γυναικεία ματιά στις σχέσεις, και συγκεκριμένα αυτό το είδος γυναικείας απόλαυσης". Σε ένα προφίλ του Variety, είπε, "Οι άντρες δεν έρχονται σε αυτήν την ταινία. Μόνο γυναίκες είναι εδώ!"

Ωστόσο, η Pugh, σε μια ιστορία του Harper's Bazaar, είπε ότι η ταινία είναι κάτι περισσότερο από τις σεξουaλικές της σκηνές.

"Προφανώς, η φύση της πρόσληψης του πιο διάσημου ποπ σταρ στον κόσμο, θα φέρει τέτοιες συζητήσεις - για το πόσο εκκεντρική είναι η ταινία όταν βάζεις έναν ποπ σταρ πρωταγωνιστή και δη σε σeξουαλικές σκηνές. Απλώς δεν πρόκειται να συζητήσω αυτό γιατί αυτή η ταινία είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από αυτό. Και οι άνθρωποι που το έφτιαξαν είναι μεγαλύτεροι και καλύτεροι από αυτό".

Τον Δεκέμβριο του 2020, η πρώην κοπέλα του LaBeouf, FKA Twigs, τον μήνυσε για σεξουaλική επίθεση και πρόκληση συναισθηματικής δυσφορίας. Ο LaBeouf αρνείται τους ισχυρισμούς, αλλά είπε στους New York Times, εν μέρει, "Είμαι καταχρηστικός με τον εαυτό μου και όλους γύρω μου εδώ και χρόνια. Έχω ιστορικό να πληγώνω τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους. Ντρέπομαι για αυτή την ιστορία και λυπάμαι για όσους πλήγωσα. Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο".

H Olivia Wilde είπε ότι απέλυσε τo Shia LaBeouf γιατί δεν ταίριαζε με την ενέργειά της. "Πιστεύω ότι η δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος εμπιστοσύνης είναι ο καλύτερος τρόπος για να κάνεις τους ανθρώπους να κάνουν την καλύτερη δουλειά τους. Στην τελική, η ευθύνη μου είναι στην παραγωγή και στο καστ να τους προστατεύσω. Αυτή ήταν η δουλειά μου".

Λίγο μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της ιστορίας, ο LaBeouf, ωστόσο, ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν αυτό που έπεσε - αντίθετα, μοιράστηκε ότι είχε παραιτηθεί. "Η απόλυσή μου δεν έγινε ποτέ, Olivia", έγραψε ο LaBeouf σε ένα email που μοιράστηκε με το Variety. "Και ενώ κατανοώ πλήρως την ελκυστικότητα της προώθησης αυτής της ιστορίας δεν είναι η αλήθεια".

Που κολλάει ο Harry Styles;

Σε ένα προφίλ στο Rolling Stone, ο Styles μοιράστηκε, "Ποτέ δεν έχω μιλήσει δημόσια για τη ζωή μου μακριά από τη δουλειά και ανακάλυψα ότι με ωφέλησε θετικά". Και πρόσθεσε: "Δεν νομίζω ότι έχω υπάρξει δημόσια με κανέναν. Αν κάποιος σε φωτογραφίσει με κάποιον, δε σημαίνει ότι επιλέγεις να έχεις μια δημόσια σχέση ή κάτι τέτοιο."

Γιατί εμπλέκεται ο Jason Sudeikis;

Η Olivia Wilde και ο Jason Sudeikis χώρισαν ήσυχα το φθινόπωρο του 2020, τερματίζοντας τον επταετή αρραβώνα τους. Το 2021, ο Sudeikis μοιράστηκε με το GQ ότι ακόμα δεν είχε καταλάβει πραγματικά γιατί χώρισαν. "Θα καταλάβω καλύτερα το γιατί σε ένα χρόνο, ακόμα καλύτερα ένα στα δύο και ακόμα καλύτερα ένα στα πέντε, και από το να είναι, ξέρετε, ένα βιβλίο της ζωής μου θα γίνει κεφάλαιο", είπε.

Τον Απρίλιο του 2022, ενώ η Wilde προωθούσε το Don't Worry Darling στο CinemaCon, της επιδόθηκαν έγγραφα επιμέλειας σχετικά με τα παιδιά τους Otis και Daisy. Εκείνη την εποχή, ένας εκπρόσωπος της Sudeikis είπε ότι "δεν γνώριζε προηγουμένως την ώρα ή τον τόπο παράδοσης του φακέλου, καθώς αυτό θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την εμπλεκόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικασιών και δεν θα συγχωρούσε ποτέ την επίδοσή της σε τέτοια με ακατάλληλο τρόπο".

Τι συνέβη στο Φεστιβάλ Βενετίας;

Η Pugh παρακολούθησε την πρεμιέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Ωστόσο, δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου, φτάνοντας στη Βενετία περίπου την ίδια ώρα με ένα κομψό μωβ σετ Valentino. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Wilde είπε: "Όσο για όλα τα ατελείωτα κουτσομπολιά των ταμπλόιντ και όλο τον θόρυβο εκεί έξω, εννοώ ότι το Διαδίκτυο τροφοδοτείται από μόνο του. Δεν νιώθω την ανάγκη να συνεισφέρω. Νομίζω ότι τρέφεται αρκετά καλά". 

Στο κόκκινο χαλί, τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο άβολα. Η Pugh και η Wilde δεν αλληλεπιδρούσαν καθόλου, ούτε η Pugh και ο Styles.

Στην προβολή τα πράγματα συνέχισαν να είναι τεταμένα. Όπως αστειεύτηκε ένας χρήστης του Twitter, "όποιος έκανε αυτή τη ρύθμιση καθισμάτων έχει σχεδιάσει έναν γάμο με χωρισμένους γονείς". Στο standing ovation μετά την πρεμιέρα του Don't Worry Darling, η Pugh κοίταξε μόνο τον Nick Kroll (ο οποίος εμφανίζεται επίσης στην ταινία) και φαινόταν να τον ρωτάει πότε θα μπορούσε να φύγει. Και πάλι, δεν φάνηκε να ασχολείται με την Wilde ή τον Styles με καμία ιδιότητα.

Τι είναι το #SpitGate;

Υπήρξε περισσότερο δράμα, επίσης, από τη Βενετία: Σε ένα viral βίντεο, οι χρήστες του Διαδικτύου εικάζουν ότι ο Styles φτύνει τον Chris Pine καθώς φτάνει στη θέση του. (Ναι, πραγματικά.) Ο Pine κάθεται ανάμεσα στον Styles και τον Wilde, και με βάση τις αλληλεπιδράσεις του με την Pugh στο κόκκινο χαλί, φαίνεται να είναι στο πλευρό της Pugh σε αυτό το χάος. Όπως γράφει το Hollywood Reporter, "Η αντίδραση από τον Pine σίγουρα υποδηλώνει ότι το έκανε. Σε κάθε περίπτωση, το βίντεο έχει γίνει αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο σημείο συζήτησης στο Twitter από την πρεμιέρα, δημιουργώντας εκατομμύρια προβολές."

"Αυτή είναι μια γελοία ιστορία - μια πλήρης κατασκευή και το αποτέλεσμα μιας περίεργης διαδικτυακής ψευδαίσθησης που ξεκάθαρα εξαπατά και επιτρέπει ανόητες εικασίες", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Pine σε δήλωση στο Variety. "Για να είμαι ξεκάθαρος, ο Styles δεν έφτυσε τον Pine. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο εκτός από σεβασμός μεταξύ αυτών των δύο ανδρών και οποιαδήποτε άλλη πρόταση είναι μια κραυγαλέα προσπάθεια δημιουργίας δράματος που απλά δεν υπάρχει."

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
17 / position1: 439 / position2: 3313
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb