ENTERTAINMENT

Ο άπιστος τραγουδιστής και ένα σκάνδαλο μετατόνων

Όταν η γυναίκα του τον τσάκωσε στα πράσα με την φίλη της, τους έδειρε για να πάρει το αίμα της πίσω
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο άπιστος τραγουδιστής και ένα σκάνδαλο μετατόνων

Η Brenda Harvey-Richie συνελήφθη αφού βρήκε τον άντρα της να την απατά με τη φίλη της– Τι ξέρουμε για την πρώτη σύζυγο του Lionel Richie;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Brenda Harvey-Richie άφησε πίσω την παλιά της ζωή με το τότε, ανερχόμενο αστέρι, τον Lionel Richie. Η σχέση του ζευγαριού χάλασε στα τέλη της δεκαετίας του ογδόντα αφού έπιασε τον τραγουδιστή να την απατά!

Η Brenda γνώρισε τον Lionel στο κολέγιο και το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει την εποχή που εκείνος ξεκινούσε περιοδεία με το μουσικό του γκρουπ Commodores. Το ζευγάρι παντρεύτηκε ένα χρόνο μετά την αποφοίτηση της Brenda, στις 18 Οκτωβρίου 1975.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Lionel παραδέχεται ότι ενώ εκείνος και η Brenda δεν συμφωνούσαν πολύ, το ζευγάρι συνέχισε για την κόρη τους. Πηγή κοντά στο ζευγάρι ισχυρίζεται ότι οι δυο τους ήταν αποξενωμένοι για κάποιο διάστημα πριν χωρίσουν οριστικά μετά από 18 χρόνια. Ο Lionel υπέβαλε αίτηση διαζυγίου το 1988 μετά από έναν άσχημο καβγά μεταξύ του ίδιου, της Brenda, και της ερωμένης του. 

Η Brenda βρήκε τον σύζυγό της στην αγκαλιά μιας οικογενειακής φίλης, την Diane Alexander, τις πρώτες πρωινές ώρες της 29ης Ιουνίου 1988. Η Brenda φέρεται να κλώτσησε τον σύζυγό της αλλά και  την ερωμένη του. Ένας γείτονας ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής πήγαινε συχνά στο σπίτι της Diane.

Η αστυνομία κλήθηκε αμέσως αφού οι φωνές ξεσήκωσαν τη γειτονιά! Η πρώην σύζυγος κατηγορήθηκε για «σωματική βλάβη συζύγου, αντίσταση στη σύλληψη, καταπάτηση, βανδαλισμό, μπαταρία και διατάραξη ειρήνης». Μάρτυρας της σύλληψης ισχυρίζεται: «Έπρεπε να την ρίξουν στο έδαφος για να της βάλουν τις χειροπέδες. Ήταν τόσο άγρια!».

Όσο για το παράνομο ζευγάρι... Συνέχισαν τη ζωή τους! Υποδέχτηκαν μάλιστα και τον γιο τους Miles, στις 27 Μαΐου 1994 και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
7 / position1: 211 / position2: 610
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb