ΚΑΡΙΕΡΑ

Live A Legacy: Η πρωτοβουλία επαγγελματικής ενδυνάμωσης των γυναικών που σε αφορά

Η Mastercard με το Woman On Top επιστρέφουν για 5η χρονιά με τον ανανεωμένο σε δράσεις θεσμό τους
Από το NEWSROOM
Live A Legacy: Η πρωτοβουλία επαγγελματικής ενδυνάμωσης των γυναικών που σε αφορά

Το Live A Legacy από τη Mastercard και το Women On Top είναι μία σπουδαία πρωτοβουλία για κάθε γυναίκα που ονειρεύεται να κάνει τα επαγγελματικά της όνειρα πραγματικότητα.

Είτε έχεις αποφασίσει ήδη την καριέρα που θέλεις να ακολουθήσεις, είτε ακόμη το σκέφτεσαι, το σίγουρο είναι πως στο Live A Legacy θα βρεις την έμπνευση που αναζητάς, θα αποκτήσεις τους κατάλληλους πόρους και τις απαραίτητες γνώσεις, και θα αναπτύξεις τις δεξιότητές σου προκειμένου να δημιουργήσεις μία επιτυχημένη σταδιοδρομία!

Το Σάββατο 17 Ιουνίου, στο Ωδείο Αθηνών, σε μία εκδήλωση - θεσμό για τη γυναικεία ενδυνάμωση στον επαγγελματικό χώρο, ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Λυδία Παπαϊωάννου μας καλωσορίζουν στο Live A Legacy, για να μας παρουσιάσουν μια σειρά από πετυχημένους επαγγελματίες από ποικίλους κλάδους, που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι ομιλητές και ομιλήτριες θα μοιραστούν μαζί σου τα «μυστικά» και τις πρακτικές που τους οδήγησαν στην κορυφή του τομέα τους, καθώς και διάφορες επαγγελματικές τους εμπειρίες που συνέβαλαν στην επίτευξη των στόχων τους. Εκτός αυτών, θα θέσουν το ζήτημα της κοινωνικής αλλαγής και της ισότητας στον επαγγελματικό τομέα, λειτουργώντας ως πηγή έμπνευσης για όλους μας.

Η Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Έλλη Ανδριοπούλου, η Αφγανή ράπερ, Sonita Alizadeh, ο ψυχολόγος και συνδημιουργός της Συμμαχίας των Φύλων, Βαγγέλης Κοσμάτος, η Ειδικός Τεχνητής Νοημοσύνης και Γλώσσας Γνωσιακή Νευροεπιστήμων και ιδρύτρια του Greek Girls Code, Δρ. Λίλιαν Μπαλατσού θα είναι κάποιοι από τους ομιλητές και τις ομιλήτριες που θα πλαισιώσουν τη φετινή εκδήλωση. Μπορείς να βρεις εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα της δράσης και να δηλώσεις τη συμμετοχή σου στην εκδήλωση Live A Legacy 2023, χωρίς κανένα κόστος επιβάρυνσης.

Δύο συναρπαστικά Mentoring Events σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο του Live A Legacy

Αναζητάς την πρώτη ή τη δεύτερη σου δουλειά και αναρωτιέσαι πώς μπορείς να αναπτύξεις συγκεκριμένες δεξιότητες που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις το επαγγελματικό σου όραμα; Αναρωτιέσαι πώς θα ανελιχθείς στο χώρο εργασίας σου; Σε όποιο σταυροδρόμι της επαγγελματικής σου ζωής κι αν βρίσκεσαι τα φετινά Live A Legacy Mentoring Events είναι φτιαγμένα για εσένα! Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας, η Mastercard εγκαινιάζει τα Live A Legacy Mentoring Events, τα οποία θα λάβουν χώρα σε Αθήνα και, για πρώτη φορά, και σε Θεσσαλονίκη. Η συμμετοχή σου σε αυτές είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, με μόνη προϋπόθεση την εγγραφή σου στην εκδήλωση που επιθυμείς μέσω της πλατφόρμας.

Live A Legacy Mentoring Event, 18/06 @ATRAKTOS & Live A Legacy Mentoring Event, 10/06 @MonAsty Hotel

Το Live A Legacy Mentoring Event της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Ιουνίου, στον Πολυχώρο ATRAKTOS, ενώ της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 10 Ιουνίου στο MonAsty Hotel και αφορά όλες τις γυναίκες που ξεκινούν τώρα την επαγγελματική τους καριέρα, αλλά κι αυτές που είναι αποφασισμένες να εδραιωθούν στον κλάδο που ακολουθούν.

Εκεί θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις ένα ιδιαίτερο event που θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τις αξίες και τις δυνατότητές σου, να θέσεις νέους στόχους και να επικεντρωθείς σε αυτούς, ενώ παράλληλα θα έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στο επαγγελματικό σου όραμα. Επιπλέον, θα γνωρίσεις πετυχημένες γυναίκες από διάφορους κλάδους, θα συνομιλήσεις και θα ανταλλάξεις απόψεις μαζί τους μέσω του Fireside Chat, θα κάνεις Mentoring Sessions με μέντορες από το δίκτυο του Women On Top, και θα έχεις τη δυνατότητα να συμμετάσχεις στο διαδραστικό και πρακτικό Workshop ενδυνάμωσης, μέσα από το οποίο θα δώσεις άμεσες απαντήσεις στον εαυτό σου για το πως θα κινηθείς για να πετύχεις στον τομέα σου.

Για να μάθεις με κάθε λεπτομέρεια το πρόγραμμα της ημέρας, αλλά και τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις στις δύο εκδηλώσεις, διάβασε την ατζέντα του Live A Legacy Mentoring Event της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και κάνε την εγγραφή σου για να ζήσεις κι εσύ την απόλυτη εμπειρία του Live A Legacy.

Ξεκίνα την επαγγελματική σου καριέρα με έμμισθη πρακτική άσκηση

Αν υπάρχει ένας λόγος που η πρωτοβουλία της Mastercard αποτελεί πλέον θεσμό για την γυναικεία επαγγελματική ενδυνάμωση και έχει αγαπηθεί τόσο από το κοινό όλα αυτά τα χρόνια, οφείλεται στο γεγονός ότι στηρίζει έμπρακτα τις γυναίκες και τα νεαρά κορίτσια, προσφέροντας πραγματικές ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης.

Κάπως έτσι, όπως κάθε χρόνο, η Mastercard σε προσκαλεί και φέτος να δηλώσεις το ενδιαφέρον σου και να διεκδικήσεις μία από τις θέσεις έμμισθης πρακτικής άσκησης που προσφέρονται τόσο από τη Mastercard, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τεχνολογίας παγκοσμίως, καθώς και από εταιρίες που ανήκουν στο δίκτυο συνεργατών της. Έτσι, θα μπορέσεις να κάνεις το επαγγελματικό σου ξεκίνημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Εδώ μπορείς να δεις τις διαθέσιμες θέσεις πρακτικής άσκησης και να στείλεις το βιογραφικό σου σε αυτή που είναι φτιαγμένη για σένα.

Το μεγάλο βήμα στην επαγγελματική σου ζωή ξεκινάει εδώ, με τις ομιλίες, τα mentoring sessions, την επαγγελματική καθοδήγηση και τις θέσεις internship που προσφέρει η Mastercard στο πλαίσιο της επιτυχημένης πρωτοβουλίας Live A Legacy! Κάνε την εγγραφή σου στην πλατφόρμα mastercard.com/livealegacy, εξασφάλισε τη συμμετοχή σου σε μία (ή παραπάνω) από τις εκδηλώσεις και πάρε το επαγγελματικό σου μέλλον στα χέρια σου!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
13 / position1: 436 / position2: 2057
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb