ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Η Σίσσυ ξέρει τι πρέπει να κάνεις για το φυτό σου

Είναι η Sissy PlantMama και έχει λογαριασμούς στα social media, που αξίζει να ακολουθήσεις!
Γράφει ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΔΕΡΙΝΗΣ
Δημοσίευση ΜΑΙ 31, 2023
Η Σίσσυ ξέρει τι πρέπει να κάνεις για το φυτό σου

Η Σίσσυ είναι μια γυναίκα με πολλούς ρόλους. Τελείωσε λογιστική και δούλευε στην εξυπηρέτηση πελατών μέχρι που αποφάσισε να αφοσιωθεί στα παιδιά της. Έκτος από μαμά έγινε και μία εθισμένη PlantMama με πάνω από 200 φυτά στο σπίτι της. Πλέον έχει τη δική της επιχείρηση με φυτά εσωτερικού χώρου και λογαριασμούς γεμάτους συμβουλές σε YouTube, Instagram και TikTok.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Έχεις συνδυάσει τη δουλειά με κάτι που αγαπάς! Ήταν πάντα αυτή η δουλειά, αυτό που ήθελες να κάνεις;

Η αλήθεια είναι πως είμαι αρκετά τυχερή! Δε φανταζόμουν ποτέ ότι θα έκανα το χόμπι μου δουλειά και μάλιστα σαν ελεύθερος επαγγελματίας. Χάρη στα social πήρα την απόφαση και είμαι πιο γεμάτη από ποτέ!

Πώς ξεκίνησε όλο αυτό με το digital, το youtube και το instagram και που θα ήθελες να φτάσει;

Ξεκίνησε λίγο παράξενα στην πιο δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Είχα σταματήσει από τη δουλειά μου για να μεγαλώσω τα παιδάκια μου και έτσι έπαθα εμμονή με τα φυτά. Μόλις πήρα διαζύγιο ένιωθα πως θέλω να μοιραστώ πράγματα γι' αυτό που αγαπάω και με γεμίζει. Λειτούργησε σαν ψυχοθεραπεία για μένα και τελικά βρήκα μεγάλη ανταπόκριση.

Δεν ξέρω που θα ήθελα να φτάσει, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ. Θέλω απλά να συνεχίσει να υπάρχει αυτή η αλληλεπίδραση και να μεγαλώνει η κοινή μας αγάπη για τα φυτά!

Ποια είναι τα πρώτα φυτά που πρέπει να βάλει κάποιος στο σπίτι του; 

Νομίζω πως όλοι πρέπει να έχουμε τα βασικά, χαμηλής φροντίδας, φυτά στο σπίτι μας. Ακόμη και ένας αρχάριος μπορεί να ξεκινήσει με έναν πόθο, έναν ζαμιοκούλκα, μία σανσεβιέρια ή μία μονστέρα!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy PlantMama (@sissy_plantmama)

Υπάρχουν πράγματα στον digital κόσμο της δουλειάς σου που δε σου αρέσουν καθόλου;

Νομίζω πως είμαι τυχερή και σε αυτό. Επειδή έχω κυρίως συμβουλευτικό περιεχόμενο δεν υπάρχουν haters. Το μόνο ίσως που λίγο με ενοχλεί είναι κάποιοι που θυμώνουν αν αργήσω να απαντήσω στα μηνύματα τους. Αλλά μιλάμε για μεμονωμένα περιστατικά ευτυχώς.

Μπορείς να μας περιγράψεις μια μέρα σου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η μέρα μου ξεκινάει στις 6:30 όπου ετοιμάζω τα παιδιά μου για το σχολείο. Μετά πηγαίνω στο μαγαζί μου μέχρι το μεσημέρι όπου ασχολούμαι με τη φροντίδα των φυτών μου και τη δημιουργία περιεχομένου. Μέχρι τις 8 προσπαθώ να έχω αποκλειστικά τον ρόλο της μητέρας και να φροντίζω αν χρειαστεί τα φυτά του σπιτιού μου μαζί με τα παιδιά μου. Το βράδυ προσπαθώ να κλείσω εκκρεμότητες στα social. Δυστυχώς, κοιμάμαι ελάχιστα.

Μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου, τι είναι αυτό που θα ήθελες να κάνεις περισσότερο;

Ειλικρινά το μόνο που θα ήθελα να κάνω περισσότερο είναι ο ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά μου!

Μιλώντας σε ένα κορίτσι που ψάχνει να βρει το δρόμο του, ή τον τρόπο για να κάνει καριέρα, εκτός από τη σκληρή δουλειά, τι άλλο βοηθά στην ανέλιξη;

Το κίνητρο και η αυτοπεποίθηση! Πλέον είμαστε στον κόσμο των social και καλώς ή κακώς δεν μπορείς να ξεκινήσεις κάτι δικό σου χωρίς να υπάρχει παρουσία ενεργή σε αυτόν τον χώρο. Ακόμη και οι πελάτες από την πόλη μου με γνωρίζουν και με εμπιστεύονται χάρη στους λογαριασμούς μου.

Άρα χρειάζεται να βρεις ποιο είναι το σωστό κίνητρο για σένα που θα σε κάνει να προχωρήσεις αλλά και η αυτοπεποίθηση για να μπορέσεις να πατήσεις γερά στα πόδια σου μέχρι να δεις τις προσπάθειες σου να ανθίζουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
5 / position1: 904 / position2: 3690
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb