ENTERTAINMENT

Το τεράστιο μυστικό του Clark Gable που προκάλεσε σκάνδαλο όταν μαθεύτηκε

Τι συνέβη στην προσωπική ζωή του τεράστιου ηθοποιού;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Το τεράστιο μυστικό του Clark Gable που προκάλεσε σκάνδαλο όταν μαθεύτηκε

Ο Clark Gable ήταν γνωστός ως «Ο Βασιλιάς του Χόλιγουντ» και πρωταγωνίστησε σε 60 ταινίες μεταξύ 1930 και 1961. Σύμφωνα με το IMDb, ο ηθοποιός έλαβε τρεις υποψηφιότητες για Όσκαρ, κερδίζοντας μία για τον ρόλο του στο "It Happened One Night".

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Gable ήταν γνωστός "γυναικάς" και παντρεύτηκε πέντε φορές. Ο ηθοποιός πέθανε από καρδιακή προσβολή στις 16 Νοεμβρίου 1960, δύο μέρες μετά την ολοκλήρωση της ταινίας "The Misfits", όπου μοιράστηκε την οθόνη με τη Marilyn Monroe.

Η ηθοποιός είπε τελικά την αλήθεια στα απομνημονεύματά της, "Forever Young: The Life, Loves, and Enduring Faith of a Hollywood Legend", τα οποία επέτρεψε να εκδοθούν μόνο μετά τον θάνατό της.

Όταν ο Gable πέθανε, η σύζυγός του Kay Williams Spreckels ήταν έγκυος και ο γιος του, John Clark, γεννήθηκε λίγους μήνες αργότερα. Για πολλά χρόνια, οι άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν το μόνο  παιδί του Gable. Ωστόσο, απέκτησε και μια κόρη, την Judy Lewis, με τη βραβευμένη ηθοποιό Loretta Young.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ιστορία θα δημοσιοποιηθεί μόλις το 1994 όταν η Lewis δημοσίευσε τα απομνημονεύματά της, "Uncommon Knowledge". H Young δεν μίλησε με την κόρη της για χρόνια μετά το βιβλίο. Η ηθοποιός είπε τελικά την αλήθεια στα απομνημονεύματά της, "Forever Young: The Life, Loves, and Enduring Faith of a Hollywood Legend", τα οποία επέτρεψε να εκδοθούν μόνο μετά τον θάνατό της.

Ο Clark Gable και η Loretta Young πρωταγωνίστησαν μαζί στο «The Call of the Wild» το 1935. Πέρασαν εννέα εβδομάδες στα γυρίσματα στην Ουάσιγκτον, όπου φλέρταραν πολύ πίσω από τις κάμερες. Όταν η Young δεν ήταν κοντά, ο Gable ρωτούσε πού ήταν το κορίτσι του και της άρεσε αυτή η προσοχή. Τον Φεβρουάριο, το πλήρωμα επέστρεψε στο Χόλιγουντ με ένα νυχτερινό τρένο, όπου κάθε άτομο είχε το δικό του δωμάτιο. Στη μέση της νύχτας, ο Gable χτύπησε την πόρτα της Young και μπήκε μέσα. Για δεκαετίες, η ηθοποιός δεν μοιράστηκε ποτέ λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

Η Young ήταν 23 ετών όταν έμεινε έγκυος και κατάφερε να το κρύψει από τον Τύπο. Ταξίδεψε στο εξωτερικό και επέστρεψε στο Λος Άντζελες, όπου γέννησε κρυφά. Τελικά αποφάσισε να στείλει το μωρό σε ένα σπίτι που το διοικούν καλόγριες, οι οποίες υιοθέτησαν το μωρό πριν γίνει δύο ετών. Η Young θα έπαιρνε αργότερα τη Lewis πίσω, ολοκληρώνοντας το σχέδιό της να "κατασκευάσει" μια υιοθεσία.

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις την Young. Το 1930, τα συμβόλαια στο Χόλιγουντ είχαν μια «ηθική ρήτρα» και οι φήμες για σχέση ή ένα παιδί εκτός γάμου ήταν αρκετός λόγος για την ακύρωση των συμβολαίων. Επιπλέον, ενώ ο Τύπος συχνά περιγράφει τη σχέση του Gable και της Young ως μια υπόθεση, αυτό μπορεί να μην είναι αλήθεια. Ενώ έβλεπε τηλεόραση με έναν φίλο, η Young —που τότε ήταν 85 ετών — ρώτησε την έννοια του «date rape». Αφού άκουσε την εξήγηση, είπε: «Αυτό συνέβη μεταξύ εμού και του Clark».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
9 / position1: 148 / position2: 910
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb