ENTERTAINMENT

Εγινε επίσημο: Ο νέος αγαπημένος της Dua Lipa είναι ελληνικής καταγωγής

Πόζαραν στις κάμερες στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί.
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Εγινε επίσημο: Ο νέος αγαπημένος της Dua Lipa είναι ελληνικής καταγωγής

Η Dua Lipa έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί με τον φίλο της Romain Gavras στο Φεστιβάλ των Καννών πριν μερικές μέρες. Ποιος είναι ο Romain Gavras;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η 27χρονη δημιουργός του "Don't Start Now" περπάτησε παρέα με τον 41χρονο Γάλλο σκηνοθέτη της, καθώς πόζαραν στις κάμερες στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί.

Η τρεις φορές νικήτρια Grammy επέλεξε ένα κομψό μαύρο φόρεμα με έναν ώμο μέχρι το πάτωμα με κοψίματα και μακρύ σκίσιμο. Συνδύασε το αριστοκρατικό ντύσιμο με ένα ζευγάρι γόβες με strappy και minimal κοσμήματα.

Ποιος είναι ο Romain Gavras

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο ελληνικής καταγωγής Γάλλος σκηνοθέτης Romain Gavras γεννήθηκε το 1981 και είναι γιος του διαπρεπούς σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά. Το 1994 δημιούργησε την καλλιτεχνική κολεκτίβα Kourtrajmé μαζί με τους φίλους του, Ladj Ly (σκηνοθέτρια της ταινίας “Les Misérables”, 2019), JR και Kim Chapiron, που ήταν όλοι τους βαθιά επηρεασμένοι από τις ταινίες δράσης, το χιπ χοπ και την κουλτούρα των εθνικών μειονοτήτων στις Δυτικές μητροπόλεις.

Το βίντεο κλιπ του για το κομμάτι "Gosh" του Jamie XX δημιούργησε τεράστια αίσθηση και του απέφερε έναν Χρυσό Λέοντα στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ των Κανών του 2016.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 164 / position2: 430
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb