Αυτή η γυναίκα είναι 100 ετών και αποκάλυψε το μεγαλύτερο μυστικό της μακροζωΐας

Είναι 100 χρονών, γεμάτη ζωή και μας λέει πώς το κατάφερε!το αστείο μυστικό της μακροζωίας
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτή η γυναίκα είναι 100 ετών και αποκάλυψε το μεγαλύτερο μυστικό της μακροζωΐας

Μια 100χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει το μυστικό της μακροζωίας και προτείνει ότι «το να μη μιλάς σε περίεργους άντρες» είναι το κλειδί αν θέλεις να φτάσεις στην ηλικία της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Olive Westerman έχει πάει σε όλο τον κόσμο, ταξιδεύοντας μαζί με τον σύζυγό της Sam, ο οποίος εργαζόταν ως συγγραφέας και ταξιδιωτικός υπάλληλος, ενώ έζησε στη Σιγκαπούρη για τρία χρόνια.

Όλα αυτά τα ταξίδια, θα μπορούσαν να είναι ευκαιρίες για να ..ενδώσει σε διάφορους επίδοξους εραστές. Αυτό που λέει, όμως, η Olive είναι ότι εάν θέλεις να φτάσεις στην ηλικία της ...όλους αυτούς θα πρέπει να τους αποφύγεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ενώ η Olive και ο Sam δεν είχαν παιδιά, αυτή εργάστηκε ως νοσοκόμα στο νηπιαγωγείο κατά τη διάρκεια της καριέρας της και το να είναι κοντά στα παιδιά είναι ένα άλλο πράγμα που ισχυρίζεται ότι την έχει κρατήσει τόσο ζωντανή!

Πρόσφατα, γιόρτασε την εισαγωγή της στη δεύτερη ... εκατονταετία της ζωής της, με ένα πάρτι γενεθλίων στο γηροκομείο που μένει, στο οποίο δέχτηκε ένα δώρο από το προσωπικό με ένα μπουκάλι άρωμα Estee Lauder: μια παράδοση που ξεκίνησε από τον εκλιπόντα σύζυγό της.

Η Olive είπε: "Αποφύγετε να μιλάτε με περίεργους άντρες και θα είστε μια χαρά και νομίζω ότι η καλύτερη συμβουλή που θα μπορούσα να δώσω είναι απλά να είσαι χαρούμενος και ικανοποιημένος που είσαι ζωντανός και να αξιοποιείς στο έπακρο αυτό που έχεις. Με τον καιρό, έχω αφιερώσει πολύ χρόνο δουλεύοντας με παιδιά και αυτό σίγουρα θα σας βοηθήσει να κρατηθείτε νέοι στην καρδιά!"

Τα γενέθλιά της ήταν στις 16 Ιανουαρίου και τα γιόρτασε στο σπίτι φροντίδας Deewater Grange στο Chester, πριν πάει για ένα υπέροχο απογευματινό τσάι στο Inglewood Manor. Παρά την ηλικία της, η Olive εξακολουθεί να είναι γνωστή και να εκτιμάται ιδιαίτερα για το πνεύμα και το χιούμορ της, καθώς και την αγάπη της για τα ταξίδια – παρόλο που δεν τα καταφέρνει τόσο πολύ αυτές τις μέρες.

Για το αγαπημένο της μέρος, είπε: «Έχω περάσει λίγο χρόνο ζώντας στο εξωτερικό και το αγαπημένο μου μέρος για να ζήσω ήταν η Σιγκαπούρη - μου άρεσε εκεί. Ήταν ένα τόσο ενδιαφέρον και συναρπαστικό μέρος να είσαι, και τόσο διαφορετικό από την Αγγλία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Διαβάστε Ακόμη
Better Life Πριν 84 εβδομάδες
9 συνήθειες για υγεία και μακροζωία
Όσα πρέπει να κάνεις για μια πιο μεγάλη και χαρούμενη ζωή!
Δάφνη Τσάρτσαρου
Πριν 67 εβδομάδες
H καθημερινή συνήθεια που μας χαρίζει μακροζωία
Δείτε τι πρέπει να κάνετε
Δάφνη Τσάρτσαρου
7 / position1: 193 / position2: 575
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb