ENTERTAINMENT

To σκάνδαλο στο γάμο της Sandra Bullock που οι παλιοί ξέχασαν, και οι νέοι δεν έμαθαν ποτέ

Οι απιστίες του Jesse James και ένα μοντέλο που ήθελε απεγνωσμένα φήμη
Από το NEWSROOM
Δημοσίευση ΙΑΝ 31, 2023
To σκάνδαλο στο γάμο της Sandra Bullock που οι παλιοί ξέχασαν, και οι νέοι δεν έμαθαν ποτέ

Δεν θα περίμενε κανείς (αλλά και πάλι, γιατί όχι;) ότι αυτό το εκπληκτικό, ταλαντούχο πλάσμα όπως η Sandra Bullock θα έπρεπε να ασχολείται με τις απιστίες του ηλίθιου συζύγου της, αλλά φαίνεται ότι κανείς δεν είναι ασφαλής από το σκάνδαλο στους λόφους του Χόλιγουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Bullock παντρεύτηκε τον κατασκευαστή μοτοσυκλετών και παρουσιαστή Jesse James το 2005 – και μόλις πέντε χρόνια αργότερα το ζευγάρι θα χώριζε, εν μέσω κατηγοριών από πολλές γυναίκες που ισχυρίστηκαν ότι είχαν σχέσεις με εκείνον.

Το διαζύγιο έγινε πρωτοσέλιδο σε όλο τον κόσμο, καθώς έγινε ένας από τους πιο ακατάστατους χωρισμούς διασημοτήτων ποτέ, αφού αποκαλύφθηκε ότι η ερωμένη του James ήταν…η Michelle McGee, μια 24χρονη πρώην στρίπερ και fetish model. 

Αξιοποιώντας τα 15 λεπτά της φήμης της, το μοντέλο με τατουάζ και ο James προφανώς και δεν συνέχισαν τη σχέση τους μετά το διαζύγιο, με την McGee αργότερα να επικρίνει δημόσια τον πρώην παρουσιαστή και να συνεχίζει να μοιράζεται λεπτομέρειες για τις κάποτε παράνομες συναντήσεις τους με την ελπίδα πως θα κέρδισε ακόμη μερικά λεπτά δημοσιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 357 / position2: 745
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb