ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Τα ζώδια που θα απογειώσουν το κρεβάτι τους αυτή την εβδομάδα

Μια καυτή εβδομάδα ξεκίνησε
AstroGirl
Τα ζώδια που θα απογειώσουν το κρεβάτι τους αυτή την εβδομάδα
Joel Overbeck

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο έρωτας στο προσκήνιο, ερωτικά σκηνικά κάτω από το φεγγάρι

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις 5 Ιουλίου, ο Ερμής θα μετατοπιστεί στον πρώτο οίκο σας, προτρέποντάς σας να μοιραστείτε τις σκέψεις, τις απόψεις και τις ιδέες σας με έναν τρόπο ευαίσθητο και διαισθητικό. Έχεις πολλά να πεις τώρα, Καρκίνε, και ενώ οι άλλοι είναι πρόθυμοι να ακούσουν, θα είναι σημαντικό να μη γίνετε πολύ αμυντικοί αν κάποιος διαφωνεί με τις απόψεις σας τώρα. Η επικοινωνία θα φέρει την χημεία, η χημεία το σeξ, και το σeξ, περισσότερο σeξ.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε μια πολυάσχολη εβδομάδα, Ζυγέ! Είναι μια καλή στιγμή για να οργανωθείτε και να αξιολογήσετε τις δουλειές σας, αλλά μην περιμένετε να νιώσετε μεγάλη συνοχή στις κινήσεις σας - σας απασχολεί πολύ περισσότερο η συνέπεια και η σταθερότητα εδώ, καθώς και να δίνετε προτεραιότητα στην ευχαρίστησή σας στην καθημερινή σας ζωή. Κοινώς όταν τελειώνει η μέρα, τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθώς ο Άρης, ο κυβερνήτης του χάρτη σας, μπαίνει στον έβδομο οίκο των σχέσεών σας αυτή την εβδομάδα, θα έχετε την τάση να δίνετε προτεραιότητα στις μεταξύ σας επαφές. Και αυτό σημαίνει πως είστε ικανοί να πάρετε άδεια μόνο και μόνο για να πάρετε το έτερον ήμισι και να πάτε σε μια ερημική παραλία...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
0 / position1: 0 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb