ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ

Το εκπληκτικό ροζ σπίτι της Amber Heard στην έρημο

Μέσα στο σπίτι της Amber Heard στην έρημο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Το εκπληκτικό ροζ σπίτι της Amber Heard στην έρημο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Amber Heard φαίνεται τώρα ότι μετά τη δίκη θα αναζητήσει παρηγοριά σε ένα σπίτι αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων στην Καλιφόρνια. 

Η Amber Heard, 36 ετών, αγόρασε αυτή την όαση μέσα στην έρημο με τρία υπνοδωμάτια και τρία μπάνια το 2019 για μόνο 570.000 $ εκείνη την εποχή υπό ιδιωτική καταπίστευμα στο όνομα του λογιστή της, σύμφωνα με αρχεία ιδιοκτησίας που είδε η The Post.

Αλλά φαίνεται ότι δεν μετακόμισε πραγματικά στο σπίτι, το οποίο χτίστηκε το 2015, παρά μόνο στις αρχές του έτους, ανέφερε η Dirt. Το σπίτι εκτείνεται σε πάνω από 2.400 τετραγωνικά πόδια και το ακίνητο εκτείνεται σε σχεδόν έξι στρέμματα ερημικής γης.

Οι θερμοκρασίες το καλοκαίρι είναι κατά μέσο όρο 95 βαθμοί στην έρημο Μοχάβε της Καλιφόρνια, αλλά το σπίτι είναι εξοπλισμένο με παράθυρα αλουμινίου χαμηλής ποιότητας για να διατηρείται το μέρος δροσερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η πηγή πρόσθεσε, «Το Joshua Tree είναι γεμάτη κουλ hipsters και είναι απλώς η φάση της. Μπορεί να ξεφύγει από όλα αυτά και είναι ένα καταφύγιο». Στο εσωτερικό, ένα κύριο σαλόνι προσφέρει δάπεδα από σκυρόδεμα, χωνευτά φώτα LED και ψηλές οροφές. Υπάρχει επίσης τζάκι και κομψό μπαρ με κελάρι. Η κουζίνα με φαγητό προσφέρει πάγκους από γρανίτη, κομψά ντουλάπια και κορυφαίες συσκευές Wolf και Miele.

Ένας γνωστός της αποκάλυψε στη Mirror ότι «η Amber λατρεύει να περνά χρόνο στην έρημο. Είναι το μόνο μέρος που μπορεί να ξεφύγει από τα πάντα. Είναι πραγματικά συνδεδεμένη με την καλλιτεχνική κοινότητα εκεί και νιώθει ότι βιώνει μια πραγματική απόδραση».

Φωτογραφίες: The Glen Realty

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
4 / position1: 387 / position2: 895
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb