CELEBS

Αυτοί οι celebrities έχουν καβούρια στις τσέπες

Ήξερες ότι αυτοί οι διάσημοι είναι υπερβολικά τσιγκούνηδες;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Αυτοί οι celebrities έχουν καβούρια στις τσέπες
Pinterest// Wolf of Wall Street

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι celebrities είναι άτομα σαν κι εμάς, με αδυναμίες, λάθη και ...πάθη

Μπορεί οι περισσότεροι διάσημοι άνθρωποι να κερδίζουν υπέρογκα ποσά μέσα από τη δουλειά τους ή απλά ... τη δημοφιλία τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα σκορπάνε. Κάποιοι δεν έχουν μέτρο και τα σπαταλάνε αλόγιστα με αποτέλεσμα να χρωστάνε, άλλοι διαχειρίζονται σωστά την περιουσία τους και άλλοι ... είναι στο άλλο άκρο και δε ξοδεύουν φράγκο για τίποτα!

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικούς από τους celebrities που είναι γνωστοί στον κύκλο τους (και όχι μόνο) για την τσιγκουνιά τους. Εσύ ήξερες ότι οι παρακάτω είναι ξαδέρφια του Σκρούτζ;

Leonardo Di Caprio

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonardo DiCaprio (@leonardodicaprio)

Έγινε διεθνώς αναγνωρισμένος μέσα από τη συμμετοχή του σστην επική ρομαντική ταινία "Τιτανικός" (1997), η οποία ήταν η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις μέχρι τότε. Ο Leonardo Di Caprio διαθέτει καθαρή περιουσία ύψους 260 εκατομμυρίων δολαρίων. Δεν ξοδεύει τα χρήματά του, όμως, για κανένα λόγο. Θέλει να έχει αποταμιεύσεις στον τραπεζικό του λογαριασμό για να είναι ευέλικτος να εργάζεται όποτε θέλει και να επιλέγει τις ταινίες στις οποίες θα συμμετέχει. 

Lady Gaga

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lady Gaga (@ladygaga)

Έγινε γνωστή για την εκκεντρική εμφάνισή της. Στα live της εντυπωσιάζει πάντα το κοινό. Η καθαρή περιουσία της Lady Gaga ξεπερνά τα 300 εκατομμύρια δολάρια. Όσα χρήματα όμως και να έχει, αγοράζει τα πράγματα που χρειάζεται από το super market πάντα με εκ πτωτικά κουπόνια, ενώ προτιμά να ψωνίζει ρούχα από τα παζάρια. 

Tyra Banks

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyra Banks (@tyrabanks)

Το πρώην supermodel παίρνει πολλά δωρεάν καλλυντικά και ρούχα για να τα διαφημίζει. Παρόλα αυτά, παίρνει πάντα μαζί της τα σαπούνια και τα σαμπουάν όταν μένει σε κάποιο ξενοδοχείο. Συχνά, τσεκάρει τα οικονομικά της με τον λογιστή της όταν πρόκειται να αγοράσει κάτι, παρόλο που η περιουσία της αγγίζει τα 90 εκατομμύρια δολάρια.

Zooey Deschanel

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zooey Deschanel (@zooeydeschanel)

H Deschanel πληρωνόταν με το απίστετο ποσό των $125.000 ανά επεισόδιο για τη σειρά "New Girl". Ακόμα κι έτσι, δεν πιστεύει ότι το στυλ μπορεί να αγοραστεί. Της αρέσει να επαναχρησιμοποιεί πράγματα και να βρίσκει ευκαιρίες στα παζάρια για να ολοκληρώσει τα outfits της.

Eva Longoria

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Η 45χρονη ηθοποιός μετά από αρκετούς guest ρόλους σε πολλές τηλεοπτικές σειρές αναγνωρίστηκε για την ερμηνεία της ως Isabella Braña στην καθημερινή σαπουνόπερα του CBS "The Young and the Restless". Έχει καθαρή περιουσία 80 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, λέγεται ότι έδωσε μόνο ένα δολάριο φιλοδώρημα σε έναν υπάλληλο πλυντηρίου αυτοκινήτων.

Sarah Jessica Parker

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Η καθαρή περιουσία της Sarah Jessica Parker υπολογίζεται σε περίπου 200 εκατομμύρια δολάρια. Είναι περισσότερο γνωστή για τον ρόλο της ως Carrie Bradshaw στο "Sex and the City". Ταυτόχρονα έχει υπογράψει πολλές «χρυσές» συμφωνίες με επώνυμες εταιρείες μόδας προκειμένου να παρουσιάσει διαφημιστικές καμπάνιες. Φοράει πολύ ακριβά ρούχα και αξεσουάρ και είναι γνωστή για την αγάπη της για τα παπούτσια Manolo Blahnik. Ωστόσο, λέγεται ότι αγοράζει μεταχειρισμένα ρούχα για τα παιδιά της...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Pink
1 / position1: 436 / position2: 0
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb