TV ΣΕΙΡΕΣ

Ο πολύ περίεργος κανόνας που έπρεπε να ακολουθούν οι πρωταγωνίστριες στο Gilmore Girls

Η αγαπημένη σειρά είχε αυστηρούς κανόνες στο ντύσιμο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ο πολύ περίεργος κανόνας που έπρεπε να ακολουθούν οι πρωταγωνίστριες στο Gilmore Girls

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις του "Gilmore Girls" μπορείτε να τις τσεκάρετε και τώρα, αρκεί να πάτε στο σούπερ active Instagram της σειράς ή να απολαύσετε ολόκληρη τη σειρά στο Netflix.

Η πρώην σκηνοθέτις στο "Gilmore Girls" Valerie Campbell χρησιμοποίησε επίσης το TikTok για να μοιραστεί τις εμπειρίες της σχετικά με τους κανόνες που ακολούθησε το τμήμα γκαρνταρόμπας για τη μοναδική εμφάνιση κάθε χαρακτήρα. Ένα από τα πιο προφανή παραδείγματα είναι τα ρούχα του Luke, καθώς είναι αναμφισβήτητα ο πιο σταθερός χαρακτήρας στο στυλ. Η σκηνοθέτις είπε στους ακολούθους της ότι η εμφάνισή του συνήθως ήταν πάντα ίδια, με άλλα ρούχα - ένα καπέλο του μπέιζμπολ προς τα πίσω, ένα φανελένιο πουκάμισο με σηκωμένα μανίκια και το χαρακτηριστικό στρατιωτικό σακάκι του.

Άλλοι χαρακτήρες είχαν επίσης συγκεκριμένους κανόνες για το τι φορούσαν σχεδόν κάθε επεισόδιο. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gilmore girls (@gilmoregirls)

Η Campbell μοιράστηκε ότι οι ενδυματολογικές επιλογές δύο χαρακτήρων ξεχώριζαν, καθώς αυτό σήμαινε ότι θα έπρεπε να αλλάξει άλλες επιλογές κοστουμιών. «Ο Luke και η Lorelai φορούσαν πάντα τζιν, οπότε κάπως εξάντλησαν την ποσόστωση». 

Μερικοί από τους μυστικούς κανόνες για τις ενδυματολογικές επιλογές του "Gilmore Girls" μπορεί να φαίνονται κάπως υπερβολικοί για να μην πούμε τρελοί, αλλά η Valerie Campbell ήταν πιστή στις προτιμήσεις της Amy Sherman-Palladino, της σεναριογράφου, για την εμφάνιση των χαρακτήρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπήρχε ένας κανόνας "no skin" στο πλατό, σύμφωνα που σήμαινε ότι οι βασικές ηθοποιοί, Alexis Bledel και Lauren Graham, δεν μπορούσαν να φορέσουν προκλητικά ρούχα, αποκαλυπτικά ρούχα ή... απλώς crop tops! Βέβαια, εκείνη την εποχή τα crop tops έδιναν και έπαιρναν οπότε οι πρωταγωνίστριες δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν την μόδα.

Και όταν φορούσαν μια μπλούζα που τελείωνε κάτω από τον αφαλό, έπρεπε... να προσέχουν τις κινήσεις τους!  Αυτός ο κανόνας ήταν τόσο ζωτικής σημασίας που οι ενδυματολόγοι παρακολουθούσαν προσεκτικά τα γυρίσματα και διέκοπταν ακόμη και τις λήψεις αν φαινόταν το δέρμα τους. «Λέγαμε στον σκηνοθέτη, "Ε, χμ, βλέπουμε δέρμα και δεν μπορούμε να δούμε δέρμα, cut!"».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gilmore girls (@gilmoregirls)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
4 / position1: 780 / position2: 3369
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb