CELEB STYLE

Τα μαγιό των κοριτσιών στις ελληνικές ταινίες είναι το απόλυτο inspo

Υπέροχα retro μαγιό που φοριούνται μέχρι σήμερα
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τα μαγιό των κοριτσιών στις ελληνικές ταινίες είναι το απόλυτο inspo
Pinterest

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα κορίτσια του παλιού ελληνικού σινεμά τα αγαπάμε πολύ για τη φρεσκάδα τους, τα όμορφα κορμιά τους που δεν είναι εξωπραγματικά τέλεια και γενικότερα για το attitude που εκπέμπουν και το στυλ που διαθέτουν.

Κάτι ακόμα, όμως, που λατρεύουμε σε αυτά στις ελληνικές ταινίες - οι οποίες ως επί το πλείστον διαδραματίζονται τη θερινή περίοδο - είναι τα υπέροχα μαγιό που φορούν και κάνουν όλα τα βλέμματα να στρέφονται επάνω τους κι όχι άδικα.

Παρακάτω βρήκαμε τα πιο κομψά μαγιό για να ψάξεις παρόμοια στην αγορά και να αντιγράψεις το τέλειο vintage beach look.

Το δόλωμα

Το Αλικάκι μας, στην ταινία "Το Δόλωμα" εμφανίζεται με μαγιό μιας και παραθερίζει με ...σκοπό στη Ρόδο. Αγαπάμε την εμφάνιση στην πλαζ του ξενοδοχείου με μαύρο στράπλες μπικίνι, ασορτί τσάντα-καπέλο με ασπρόμαυρες ρίγες από ψάθα. Ολοκληρώνει την εμφάνιση με τσόκαρα και για κόκκινες λεπτομέρειες ένα λουλοδάτο μακρύ κολιέ και κόκκινο λουλούδι στα μαλλιά -όπως συνήθιζε, άλλωστε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η θεία από το Σικάγο

Η Γεωργία Βασιλειάδου ως θεία από το Σικάγο, φέρνει στις τέσσερις ανηψιές της δώρο από ένα "σύγχρονο" μαγιό: μπικίνι! Μπικινάκια ψηλόμεσα σε διάφορα χρώματα και σχέδια για τα τέσσερα κορίτσια της. Στράπλες, ψηλόμεσα, με ρίγες ή χωρίς.

Κορίτσια για φίλημα

"Μ'αρέσεις, θέλεις να γίνεις το κορίτσι μου;", ρωτάει ο Ντούζος τη Ζωίτσα τη Λάσκαρη σε αυτή τη σκηνή και πώς να μην την ερωτευτεί με το μικρό ροζ κουφετί μπικινάκι της, το οποίο συνοδεύει με μια μαύρη κορδέλα στα μαλλιά της.

Ραντεβού στον αέρα

Η Μάρθα Καραγιάννη κάνει συγκλονιστικές εμφανίσεις σε αυτή την κωμωδία. Εδώ ετοιμάζεται για παραλία φορώντας λευκό αποκαλυπτικό μπικίνι, το οποίο καλύπτει με πτι καρό ασπρόμαυρο φόρεμα με αβυσσαλέο ντεκολτέ και λευκά σκουλαρίκια. Υπερ-εγκρίνουμε!

Επιχείρηση Απόλλων

Το μαυρισμένο λιγερό κορμί της Έλενας Ναθαναήλ αναδεικνύεται υπέροχα με το ολόλευκο μπικίνι που φοράει στην ταινία Επιχείρηση Απόλλων!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
12 / position1: 450 / position2: 1130
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb