CELEB STYLE

Τι φοράνε οι celebrities όταν ταξιδεύουν με αεροπλάνο

Κλέψε ιδέες από τις μεγαλύτερες fashionistas για τα ταξιδιωτικά σου outfits
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
Τι φοράνε οι celebrities όταν ταξιδεύουν με αεροπλάνο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αγαπημένες μας celebrities είναι πάντοτε στυλάτες, χωρίς να ξεχνούν και την άνεσή τους.

Έτσι, λοιπόν, στα τακτικά τους ταξίδια με αεροπλάνο φροντίζουν οι εμφανίσεις τους να είναι μοδάτες, συνδυάζοντας coziness με τις τελευταίες τάσεις της μόδας.

Εμείς βρήκαμε μερικά από τα πιο ωραία airport outfits των διάσημων κοριτσιών που αγαπάμε, για να μπορέσεις να κλέψεις αυτά που σε εκφράζουν!

Hilary Duff

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γλυκιά Hilary Duff για την πτήση της επιλέγει ένα απλό outfit με μικρές πινελιές στυλ. Συγκεκριμένα, φοράει ένα bootcut jeans που αναδεικνύει τη σιλουέτα της με ένα γκρίζο t-shirt το οποίο έχει δέσει για να δώσει ένα twist στο σύνολο. Τελειοποιεί το σύνολο με μποτάκια χαμηλά με χοντρό, ξεκούραστο τακούνι, μαζεμένα μαλλιά και oversized τσάντα που χωράει τα απολύτως απαραίτητα.

Rachel Bilson

H petite Rachel Bilson είναι πάντοτε από τις πιο κομψά ντυμένες celebrity και δε μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Για το ταξίδι της επέλεξε ένα χαμηλοκάβαλο, flare σκισμένο jeans, με ένα απλό t-shirt σε μελανζέ απόχρωση, άνετες φλατ μαύρες μπαλαρίνες, ενώ ολοκληρώνει το σύνολο με μαύρα Rayban και Panama hat.

Dakota Johnson

H ηθοποιός επιλέγει ένα wow(!) overall για την πτήση της, με κοντό μανίκι, σε υπέροχη κόκκινη-κεραμμυδί απόχρωση. Ολοκληρώνει με ιδιαίτερα μποτάκια με ξεχωριστό μοτίβο, μαύρη κλασική τσάντα ώμου και μαύρα μαλλιά.

Anne Hathaway

H πριγκίπισσα Anne, κατέφτασε αεροπορικώς στις Κάννες με το πιο άνετο και στυλάτο outfit. Επέλεξε μαύρο oversized, androgynus κοστούμι με λευκό crop-top και λευκά sneakers. Τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει λιτά και ίσια, ενώ φόρεσε oversized μαύρα γυαλιά. Απλά υπέροχη!

Sienna Miller

Η Sienna Miller ηταν, είναι και θα είναι η επιτομή του στιλ. Κάθε ώρα και λεπτό. Έτσι και στο αεροδρόμιο, εμφανίστηκε με denim σαλοπέτα τύπου 70's, λευκό μπλουζάκι, λευκά άνετα sneakers και oversized τσάντα χειρός σε ταμπά απόχρωση. Τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα, ενώ φοράει ανοιχτόχρωμα γυαλιά σε σχήμα πεταλούδα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Style
11 / position1: 260 / position2: 646
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb