BED TALK

6 αισθησιακές ταινίες που αξίζει να δεις

Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου;
Γράφει η ΔΑΦΝΗ ΤΣΑΡΤΣΑΡΟΥ
6 αισθησιακές ταινίες που αξίζει να δεις
instagram

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην 7η τέχνη ...όλα επιτρέπονται. Κι ό,τι αφορά το πάθος, τον έρωτα και τη σαρκική απόλαυση πάντα γοητεύει το κοινό και τους συντελεστές. 

Αν χρειάζεσαι κάτι για να τονώσεις τη σχέση με το σύντροφό σου, τότε με τη γνώριμη ατάκα "Έλα σπίτι μου να δούμε ταινία" και μια από τις παρακάτω επιλογές στην οθόνη, είσαι καλυμμένη. Αν, από την άλλη, είσαι single και με έντονη ερωτική διάθεση, μπορείς να δεις όλη τη λίστα μόνη σου.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε 6 γνωστές κι αγαπημένες αισθησιακές ταινίες που θα στείλουν τη λίμπιντό σου στα ύψη. Εσένα ποια είναι η αγαπημένη σου;

Η αυτοκρατορία των αισθήσεων

Η ιστορία εκτυλίσσεται στην Ιαπωνία και αφορά τον παθιασμένο έρωτα μιας πρώην πoρνης και του νυν εργοδότη της. Το ζευγάρι παθιάζεται ολοένα και περισσότερο, φτάνοντας σε εμμονικό σημείο, το οποίο δε θα αργήσει να τους οδηγήσει σε ένα τραγικό τέλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η γραμματέας

Μια πρώην τρόφιμος ψυχιατρείου, επιστρέφει στην πατρική της κατοικία και προσπαθεί να ξεφύγει από την καταπίεση που υφίσταται και να πατήσει στα πόδια της. Έτσι, πιάνει δουλειά ως γραμματέας σε δικηγορικό γραφείο. Δεν αργεί να ερωτευτεί παράφορα τον εργοδότη της, με τον οποίο αποκτά έντονες σαρκικές σχέσεις, "παίζοντας" με το σαδομαζοχισμό. 

Lolita

Η κλασική ιστορία της ανήλικης Λολίτα του Βλάντιμιρ Ναμπόκοφ, μεταφέρθηκε υπέροχα στη μεγάλη οθόνη από το Στάνλεϊ Κιούμπρικ, ενώ η 2η κινηματογραφική απόπειρα έγινε από τον Αντριάν Λάιαν. Πρόκειται για την αφήγηση της ζωής ενός συγγραφέα με εμμονή στα ανήλικα κορίτσια, ο οποίος παντρεύεται μια χήρα, λόγω του έρωτα που τρέφει προς τη 12χρονη κόρη της, Ντολόρες. 

Η ζωή της Αντέλ

Η γαλλική ταινία με πρωταγωνίστριες τη Λέα Σεϊντού και την ελληνικής καταγωγής Αντέλ Εξαρχόπουλος, περιγράφει την ανακάλυψη της σεξουαλικότητας της νεαρής Αντέλ και τον παθιασμένο έρωτα που βιώνει με την μεγαλύτερη και συνειδητοποιημένη Εμά.

9 1/2 εβδομάδες

Πρόκειται για την ταινία που απογείωσε την καριέρα του Μίκι Ρουρκ και της Κιμ Μπάσιντζερ. Μια σχέση μιας γκαλερίστα κι ενός χρηματιστή, καθαρά σαρκική, η οποία σύστησε στο "άβγαλτο" κοινό τα φετίχ και τα προχωρημένα ερωτικά παιχνίδια. Χαρακτηριστικό το στριπτίζ της Κιμ υπό τον ήχο του "You can leave your hat on".

Nymphomaniac

Η πιο πρόσφατη από τη λίστα είναι η "Νυμφομανής" του Λαρς Φον Τρίερ. Η πλοκή της ταινίας χωρίζεται σε δύο μέρη-ταινίες κι επικεντρώνεται στις δραματικές και δυσάρεστες ιστορίες μιας νυμφομανούς, από τα παιδικά της χρόνια έως και την ενήλικη ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
11 / position1: 436 / position2: 1106
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb