ENTERTAINMENT

Η σημασία των rap στίχων στο Wannabe των Spice Girls θα σε στείλει

Οι αναφορές στις σeξουαλικές τους προτιμήσεις και τα ναρκωτικά
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Η σημασία των rap στίχων στο Wannabe των Spice Girls θα σε στείλει
Photo via NSS Magazine

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Καθώς οι Spice Girls έκαναν το reunion τους, εμείς τις θυμηθήκαμε και αρχίσαμε να ακούμε πάλι στο repeat το λατρεμένο Wannabe, ενώ το τραγουδάμε σαν τρελές, ειδικά στο σημείο των rap στίχων.

Αν όμως κάνεις τον κόπο και ψάξεις τους στίχους του δημοφιλούς και διαχρονικού τραγουδιού, θα διαπιστώσεις ότι στην πραγματικότητα δεν είχες ιδέα τι τραγουδούσες όλα αυτά τα χρόνια.

Προειδοποίηση: Δεν θα μπορέσεις ποτέ ξανά να το ακούσεις με τον ίδιο τρόπο, μόλις μάθεις τι εννοούν πραγματικά οι στίχοι του. 

Πρόσφατα ανακαλύψαμε τι σημαίνει zig-ah-zig-ah, και αυτό μας τράβηξε το ενδιαφέρον, αλλά περιμένε μέχρι να διαβάσεις το καλύτερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αποδεικνύεται ότι οι στίχοι λένε τα εξής ωραία: «Λοιπόν εδώ είναι μια ιστορία από το Α έως το Ω/Θέλεις να είσαι μαζί μου πρέπει να ακούσεις προσεκτικά/Έχουμε την Em στο σημείο που της αρέσει στο πρόσωπό σου/Έχουμε την G που σαν την MC που της αρέσει με ένα e/η Easy V το κάνει εύκολο, γιατί δεν έρχεται δωρεάν, είναι πραγματική κυρία/Και όσο για μένα, χα θα δεις.»

Αν ακόμα δεν έχεις καταλάβει για τι μιλάνε οι στίχοι, στην ουσία είναι μια ανάλυση των σeξουαλικών προτιμήσεων κάθε Spice Girl. Και κανείς δεν είχε ιδέα, όλα αυτά τα χρόνια.

Ας αναλύσουμε το θέμα λίγο παραπάνω όμως.

Το «We've got Em in the place» είναι πιθανώς μια αναφορά στην Emma/Baby Spice που, προφανώς, «της αρέσει στο πρόσωπό σου». Αρκετά αυτονόητο.

Στη συνέχεια, έχουμε την φράση «έχουμε την G που σαν την MC» (μιλάει για την Geri και την Mel C) που «τους αρέσει με ένα e» – η «Easy V» το κάνει πολύ εύκολο, γιατί δεν έρχεται δωρεάν – «είναι μια πραγματική κυρία». Σύμφωνα με αυτούς τους στίχους λοιπόν, οι Geri, Mel C και Posh, τους αρέσει να κάνουν σeξ υπό την επήρεια της ουσίας ecstasy, μια πληροφορία που μας ξάφνιασε πραγματικά. Ποιος ήξερε ότι τραγουδάμε κάτι τέτοιο εν αγνοία μας για πάνω από είκοσι χρόνια;

Και η Mel B είναι βουτηγμένη στο μυστήριο, καθώς θα πρέπει απλώς να δούμε περί τίνος πρόκειται.

Έκπληκτοι; Και εμείς το ίδιο.

Πάντως από εδώ και πέρα θα το τραγουδάμε έχοντας στο μυαλό μας τις νέες γνώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
10 / position1: 535 / position2: 784
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb