ENTERTAINMENT

Ξέρουμε τα πάντα για την επιστροφή του Sex And The City

Γιατί η Samantha Jones δεν είναι στη μεγάλη επιστροφή; Ή μήπως... θα είναι;
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Ξέρουμε τα πάντα για την επιστροφή του Sex And The City

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια μέλη του καστ επιστρέφουν για την συνέχεια; Tι θα δούμε στο "And Just Like That"; Πότε ξεκινά;

Μετά από πολλά μπρος-πίσω, η πλειονότητα της παρέας της Carrie, ντυμένες με Chanel, συμφώνησαν να επιστρέψουν για το And Just Like That, συμπεριλαμβανομένων, φυσικά, των Synthia Nixon και Kristin Davis.

Όσον αφορά τους φίλους της Carrie σε δεύτερους ρόλους, ο Mario Cantone θα επιστρέψει ως Anthony Marentino - ο οποίος παντρεύτηκε τον Stanford Blatch στη δεύτερη ταινία - και μπορεί κάλλιστα να απεικονιστεί να θρηνεί για την απώλεια του συντρόφου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τι γίνεται με τον Βig;

«Πώς θα μπορούσαμε ποτέ να κάνουμε ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας Sex and the City χωρίς τον Mr. Big;» είπαν οι παραγωγοί. Και ο Aidan; Επιστρέφει όντως και ο John Corbett;

ΝΑΙ! Σε μια κίνηση που φαίνεται να επιβεβαιώνει την πεποίθηση των μεταμοντερνιστών μελετητών ότι ο χρόνος είναι κυκλικός παρά γραμμικός... ο John Corbett θα ξαναπαίξει τον χαρακτήρα του Aidan Shaw για «αρκετά» επεισόδια, παρά το γεγονός ότι ο Aidan έβγαινε με την Carrie για λιγότερο από ένα χρόνο - αλλά το κοινό τον λατρεύει!

Η Charlotte και ο Harry είναι ακόμα ευτυχισμένοι και παντρεμένοι - βλέπουμε στα τρέιλερ στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να παρακολουθούν δακρυσμένοι την έφηβη πλέον κόρη τους Lily σε μια παράσταση μπαλέτου, με την άλλη κόρη τους Rose στο πλευρό τους. Υπάρχει επίσης ένα στιγμιότυπο με τον Steve και τη Miranda να αγκαλιάζονται, με την ισχυρή δικηγόρο του Μανχάταν να φαίνεται να βγαίνει ραντεβού με έναν άλλο γυναικείο χαρακτήρα, οδηγώντας πολλούς θαυμαστές να υποθέσουν ότι μπορεί να έχει μια queer περιπέτεια!

Το πιο σημαντικό, τι γiνεται με την Kιm Cattrall; Γιατi η Samantha Jones δεν εiναι στη μεγaλη επιστροφh; H μηπως... θα ειναι;

Φαίνεται ότι η Kim Cattrall έχει αφήσει πίσω της τη σειρά, αρνούμενη να επιστρέψει ως το φλογερό στέλεχος δημοσίων σχέσεων του οποίου η τρομερή λίμπιντο και η εκκεντρικότητα έκαναν από μόνη της το Sex and the City τόσο συναρπαστικό.

Στέλεχος του HBO, Casey Bloys, επιβεβαίωσε πώς η Samantha θα είναι κάπως έξω από την ιστορία αλλά ίσως όχι για πάντα. «Όπως και στην πραγματική ζωή, οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή μας, οι άνθρωποι φεύγουν», είπε σε συνέντευξή της στο TVLine.

«Οι φιλίες ξεθωριάζουν και νέες φιλίες ξεκινούν. Οπότε νομίζω ότι όλα είναι πολύ ενδεικτικά της πραγματικότητας, των πραγματικών σταδίων της ζωής… Προσπαθούμε να πούμε μια ειλικρινή ιστορία για το πώς είναι να είσαι γυναίκα στα 50 στη Νέα Υόρκη. Οπότε όλα θα πρέπει να είναι κάπως ρευστά και τους φίλους που έχεις στα 30, μπορεί να μην τους έχεις όταν είσαι 50».

Ωστόσο, στις 24 Νοεμβρίου, εμφανίστηκαν αναφορές ότι η Samantha Jones στο σενάριο, μπορεί να είχε μετακομίσει στο Λονδίνο. Μια ανώνυμη πηγή από το σετ πρόσθεσε ότι: «Το να την στείλουμε στο Λος Άντζελες δεν ήταν μια επιλογή, όπως το κάναμε στην πρώτη ταινία, οπότε το να τη στείλεις τον χαρακτήρα της στο Λονδίνο ήταν πραγματικά ο τέλειος τρόπος για να την κρατήσεις ζωντανή και να της εξηγήσεις και κάπως την απουσία. Οι θεατές θα μάθουν ότι είναι πολύ πετυχημένη και ζει στην Αγγλία, παρόλο που έχει τσακωθεί με την Carrie. Η Carrie είναι αυτή που περνάει δύσκολα χωρίς τη Samantha και στο τέλος του And Just Like That θα δείτε την Carrie να προσπαθεί να αναζωπυρώσει τη φιλία.

Έχουμε μεγάλες ελπίδες ότι μέχρι να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν, η Kim θα έχει ενταχθεί στο σόου και η Samantha Jones μπορεί να κάνει μια θριαμβευτική επιστροφή!».

Ποιοι ειναι οι νεοι χαρακτηρες στο And Just Like That;

Ένας αριθμός φρέσκων χαρακτήρων θα παρουσιαστεί στο And Just Like That. Πρώτα, η Sara Ramírez του Grey's Anatomy θα πρωταγωνιστήσει ως Che, μια non-binary stand-up κωμικός που φιλοξενεί τακτικά την Carrie στο εξαιρετικά επιτυχημένο podcast τους, με τον Ivan Hernandez να εμφανίζεται ως Franklyn, ο ηχολήπτης τους.

Συμμετέχοντας επίσης στον κύκλο η Sarita Choudhury ως τρομερά πλούσια μεσίτρια ακινήτων με το όνομα Seema Patel. Η Nicole Ari Parker ως Lisa Todd Wexley, και η βραβευμένη με Emmy Brenda Vaccaro θα παρουσιαστεί ως η επί χρόνια γραμματέας του Mr. Big, Gloria Marquette.

Όσον αφορά τη νεότερη γενιά SATC, ο Niall Cunningham είναι ο ενήλικος Brady Hobbes, με την Cathy Ang και την Alexa Swinton ως Lily και Rose Goldenblatt, αντίστοιχα. Ο Isaac Powell του Dear Evan Hansen θα υποδυθεί επίσης τον George, φοιτητή του Fashion Institute of Technology, ενώ η Cree Cicchino θα κάνει το ντεμπούτο της ως η φίλη του Brady Hobbes, ως Luisa.

Και πότε ξεκινάει; Στις 9 Δεκέμβρη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
14 / position1: 314 / position2: 684
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb