ENTERTAINMENT

Το άρθρο που πρέπει να διαβάσεις πριν δεις το House of Gucci

Η ταινία που όλοι οι fashion lovers περιμένουν σαν τρελοί
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Το άρθρο που πρέπει να διαβάσεις πριν δεις το House of Gucci
Photo via IGN Italia

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λοιπόν, παιδιά, φαίνεται ότι η μόδα και το έγκλημα συγκρούονται για άλλη μια φορά. Αν νόμιζες ότι η Lady Gaga τελείωσε με την καριέρα της στην υποκριτική μετά το A Star Is Born, τότε κάνεις μεγάλο λάθος. Η ίδια, μόλις ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της νέας ταινίας House of Gucci, με πρωταγωνιστή τον κυριολεκτικά κινηματογραφικό σύζυγο όλων, Adam Driver. Και OMG - φαίνεται ήδη υπέροχο.

Τι ακριβώς διαπραγματεύεται όμως αυτή η ταινία; Στην ουσία, ακολουθεί την ζωή της Patrizia Reggiani (Lady Gaga) και τον απόηχο της δολοφονίας του πρώην συζύγου Maurizio Gucci (Adam Driver). Αν σε ενδιαφέρει αυτό, τότε παρακάτω θα βρεις και άλλες λεπτομέρειες για αυτήν την ταινία, που θα σε κάνουν να θέλεις να την δεις διακαώς.

Βγαίνει τόσο σύντομα στο σινεμά, που δε θα κουραστείς να περιμένεις

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 24 Νοεμβρίου, τη νύχτα πριν από την Ημέρα των Ευχαριστιών. Έχεις λοιπόν μια επιλογή: Εκείνη τη νύχτα να την περάσεις στο σινεμά, με την Lady Gaga.

Έχουμε αφίσες!
Και είναι… εξαιρετικές

Ένα ταξίδι σε άλλη εποχή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως αποκάλυψαν η Lady Gaga και ο ηθοποιός Jared Leto στις αρχές Μαΐου, όπου ολοκληρώθηκε η ταινία, στην ουσία μεταφερόμαστε σε μια άλλη εποχή, που βλέπουμε την τραγουδίστρια-ηθοποιό να κάνει βόλτα στους δρόμους της Ρώμης με κάποια παλιά, αλλά τόσο υπέροχα κοστούμια.

ERNESTO RUSCIO/GETTY IMAGES

ROBINO SALVATORE/GETTY IMAGES

MONDADORI PORTFOLIO/GETTY IMAGES

H οικογένεια Gucci δεν είναι τόσο ενθουσιασμένη με την ταινία

Δεν μπορείς πάντα να ευχαριστείς τους πάντες όσον αφορά τη δημιουργία ταινιών. Αλλά όταν η οικογένεια των προσώπων εμφανίζεται να μιλήσει για τη βιογραφική ταινία που έχει γίνει πάνω τους, ίσως θα βοηθούσε να ακούσουμε την κριτική τους.

Η Patrizia Gucci (μια διαφορετική Patrizia από την Patrizia για την οποία είναι αυτή η ταινία, αλλά μια ξαδέρφη της οικογένειας) είπε στο Associated Press για τις ανησυχίες της για την ταινία τον Απρίλιο, λέγοντας ότι η οικογένεια είναι «απογοητευμένη» με τον τρόπο που παρουσιάζονται τα άτομα της.

Ανησυχεί επίσης, για το ότι η ταινία θα προχωρήσει πέρα ​​από τη δολοφονία και αντ 'αυτού θα ασχοληθεί «με την ιδιωτική ζωή των κληρονόμων του Guccio Gucci». «Είμαστε πραγματικά απογοητευμένοι—μιλώ εκ μέρους της οικογένειας», είπε στη συνέντευξη της. «Κλέβουν την ταυτότητα μιας οικογένειας για να βγάλουν κέρδος, για να αυξήσουν το εισόδημα του συστήματος του Hollywood… Η οικογένειά μας έχει ταυτότητα, έχει ιδιωτικότητα. Μπορούμε να μιλήσουμε για τα πάντα, αλλά υπάρχει ένα όριο που δεν μπορεί να ξεπεραστεί». Ναι. Αυτό δεν είναι καλό για τους δημιουργούς της ταινίας, ειδικά από τη στιγμή που η Patrizia επικοινώνησε επίσης με τη σύζυγο του σκηνοθέτη, Ridley Scott, για να διευκρινίσει ποιο μέρος της οικογενειακής ιστορίας εξερευνάται.

LAURA LEZZA/GETTY IMAGES

Η Patrizia Gucci, δισέγγονη του Guccio Gucci και κληρονόμος της αυτοκρατορίας της μόδας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 814 / position2: 2252
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb