E-Daily

Ποιοι είναι οι 10 celebrities που δεν έχουν κανένα hater

Spoiler Alert...είναι όλοι ηθοποιοί

Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ

8/11/2021 | 00:06

Όλοι οι celebrities έχουν φανς και οι περισσότεροι έχουν και haters. Κάπου εκεί στο ενδιάμεσο βρίσκονται και αυτά τα υπέροχα πλάσματα, που τους συμπαθούν όλοι. Κανείς δεν τους αντιπαθεί κανείς δεν έχει να πει κάτι κακό γι’ αυτούς.

Πρόκειται κυρίως για ηθοποιούς που αναγνωρίζονται τόσο για το υποκριτικό τους ταλέντο όσο και για την γενναιοδωρία της ψυχής τους. Πολλά ονόματα μου έρχονται στο νου, αλλά θα ξεκινήσω με αυτό του Keanu Reeves.

Keanu Reeves

«He is one of the kind» που λένε και οι φίλοι μας οι Αμερικανοί. Ο Keanu είναι σαν να μας έρχεται από μία εποχή όπου κυριαρχεί ο σεβασμός και η μεγαλοψυχία. Τα παραδείγματα πολλά… Θα ήταν άδικο να αναφέρουμε μόνο ορισμένα από αυτά. Cheers to Keanu.

Robin Williams

Επόμενος στην λίστα των «no hated celebrities»  πρέπει να μπει σίγουρα ο Robin Williams. Δεν υπάρχει κανένας άνθρωπος πραγματικά που να μην συμπαθούσε αυτόν τον ηθοποιό και να μην του άρεσαν οι ταινίες του. Αν εγώ γνώριζα κάποιον τέτοιο σίγουρα θα σταματούσα την παρέα. Είναι red flag για εμένα αυτό.

Jack Black

Ένας από τους πιο χαμογελαστούς ανθρώπους είναι και ο Jack Black. Πάντα δείχνει πως περνά όμορφα, πως αγαπά την ζωή και αυτό είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό για κάθε άνθρωπο.

Tom Hanks

Ο επόμενος που μου έρχεται στο νου είναι ο πολιτογραφημένος πλέον Έλληνας, Tom Hanks. Αυτός ο άνθρωπος εκπέμπει κάτι μοναδικό, είναι σαν το δημοφιλές παιδί στο σχολείο, που όλοι θέλουν να γίνουν φίλοι μαζί του.

Danny DeVito

Ο τεράστιος Danny DeVito δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή την λίστα. Ο διάσημος ηθοποιός αν και έχει υποδεθεί αρκετές φορές μισητούς ρόλους η πληθωρική προσωπικότητα του σε κάνει να τον συμπαθείς.

Chadwick Boseman 

Ο επόμενος ηθοποιός ανήκει στην οικογένεια της Marvel. Δεν υπάρχει κάποιος που να μην λάτρεψε τον Chadwick Boseman από την πρώτη στιγμή που τον είδε με το κουστούμι του Μαύρου Πάνθηρα. Θρύλος!

Hugh Jackman

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω διαβάσει και ποτέ κάτι κακό για τον Hugh Jackman. Φαίνεται πως έχει μαγέψει ακόμα και τους παπαράτσι ο wolverine.

Paul Rudd

Ο πιο ειλικρινής και αστείος ηθοποιός του Hollywood είναι αδιαμφισβήτητα ο Paul Rudd. Έχει πολλά χαρίσματα αυτό το παιδί.

Tom Holland

Ο μικρότερος σε ηλικία στην λίστα μας είναι ο νεότερος Spider-Man, Tom Holland. Επρέπε να βάλουν την Marisa Tomei να υποδυθεί την θεία Μέι, ώστε να μην κλέψει όλη την λάμψη ο νεαρός βρετανός ηθοποιός

Cher

Τέλος θα ήθελα να αναφέρω μια γυναίκα. Το απόλυτο είδωλο. Την Cher.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ανθή Σαλαγκούδη: «Στην ΕΡΤ βίωσα υποτίμηση, μπούλινγκ κανονικό»

TV Buzz 25.04.2024
«Δεν πέρασα πάρα πολύ καλά σίγουρα, πήρα όμως συμπυκνωμένα μαθήματα και γνώση», τονίζει η Ανθή Σαλαγκούδη

Λάουρα Σέλια Βαλκ: Η Ολλανδέζα καλλονή που ξετρέλανε τον Τζουντ Μπέλιγχαμ της Ρεάλ

Tabloid 25.04.2024
Η Λάουρα Σέλια Βαλκ είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη από τον Αγγλο διεθνή ποδοσφαιριστή και μένει μαζί του στη Μαδρίτη

Μαρίνα Σάττι: Ξέσπασε σε κλάματα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής

Media 25.04.2024
Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο «Στούντιο 4»

Συγκλονίζει η σύζυγος του Γιάννη Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα»

Tabloid 25.04.2024
Ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου, Δημήτρης, «έφυγε» σήμερα (25/04) από τη ζωή, μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται: Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του

Tabloid 25.04.2024
Η εκπομπή «Happy Day» αποκάλυψε πού θα γίνει ο γάμος

Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό»

Tabloid 25.04.2024
Ο γνωστός σχεδιαστής σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη.

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η εντυπωσιακή εμφάνισή της σε πασαρέλα ‑ Δείτε το βίντεο

Tabloid 25.04.2024
Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα εξώπλατο λευκό φόρεμα, με πολλά σκισίματα