ENTERTAINMENT

Τα 8 διάσημα ζευγάρια που είχες ξεχάσει ότι ήταν μαζί

Ποια ζευγάρια είχαν τεράστια διαφορά ηλικίας και ποια χώρισαν εξαιτίας τρίτου προσώπου;
Γράφει η ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ ΚΑΚΛΑΤΖΗ
Τα 8 διάσημα ζευγάρια που είχες ξεχάσει ότι ήταν μαζί
Πηγή: Us Weekly

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν είναι λίγες οι στιγμές που οι celebrities έχουν απασχολήσει τον μιντιακό κόσμο με τα προσωπικό τους. Χωρισμοί, έρωτες, τρίτα πρόσωπα, όλα αργά ή γρήγορα βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ορισμένες σχέσεις δεν «κρεμάστηακν στα μανταλάκια» και έχουμε ξεχάσει ότι υπήρξαν.

1. H Taylor Swift και ο Joe Jonas ήταν μαζί για μόλις 4 μήνες. Τον Οκτώβριο του 2008 ο τραγουδιστής χώρισε την Taylor μέσω τηλεφώνου, γεγονός που ενέπνευσε και το «Forever&Always» που πρόσθεσε τελευταία στιγμή στον δίσκο της Fearless.

Ας δικαιολογήσουμε τον Joe και ας μην επιρρίψουμε ευθύνες, λόγω του νεαρού της ηλικίας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τότε και οι δύο έχουν προχωρήσει και έχουν αναλάβει το φταίξιμο που τους αναλογεί.

2. Ο τύπος Sexy Back (Justin Timberlake) είναι γνωστό πως έχει συνάψει σχέση με διάφορες celebrities. Στα χρόνια της εφηβείας του, το 1996-1997 υπήρξε ζευγάρι με την ανερχόμενη τραγουδίστρια των Black eyed peas, την Fergie. Η Stacy Ferguson, κατά κόσμον Fergie, είναι μεγαλύτερη από τον Justin 7 χρόνια. Ωστόσο για αυτό το ζευγάρι ισχύει το «ο έρως χρόνια δεν κοιτά».

Οι δυο τους ήταν μαζί για περίπου ένα χρόνο και χώρισαν λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών τους.

3. Ένα ακόμα ζευγάρι που ενστερνίζεται την παραπάνω φράση είναι η Sanda Bullock και ο Ryan Gosling. Στην προκειμένη περίπτωση η Sandra είναι 16 χρόνια μεγαλύτερη από τον Ryan.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν το 2002 στα γυρίσματα της ταινίας «Murder By Numbers» και ήταν μαζί για περίπου 2 χρόνια, ενώ πλέον παραμένουν καλοί φίλοι. Η αιτία του χωρισμού τους παραμένει ασαφής. Ο Ryan μόνο πολύ πρόσφατα έχει δηλώσει ότι η βιομηχανία του Hollywood είναι υπαίτια τόσο για τον δικό τους χωρισμό, όσο και για πολλούς ακόμα.

4. Ισως το επόμενο ζευγάρι να μην πέρασε ποτέ στον δεύτερο γύρο αλλά το σούσουρο που προκάλεσε παρέμεινε για περισσότερο από ένα χρόνο. Φήμες ήθελαν τον ράπερ Drake και την supermodel και παρουσιάστρια του America’s Next Top Model, Tyra Banks να είναι μαζί.

Ωστόσο οι δύο τους βγήκαν μόνο ένα ραντεβού στην Disneyland, το οποίο μάλλον δεν πήγε και καλά, αφού δεν προχώρησε η κατάσταση.

5. Ο αρραβώνας που παρέμεινε κρυφός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σχέσης της Nicole Kidman και του Lenny Kravitz. Οι διάσημοι πολύ συχνά προσπαθούν να κρατήσουν κρυφές τις προσωπικές τους σχέσεις, ωστόσο σπάνια τα καταφέρνουν. Ε αυτοί οι δύο τα κατάφεραν!

Φαίνεται πως οι δύο τους ξεκίνησαν να είναι μαζί μετά το διαζύγιο της ηθοποιού με τον Tom Cruise. Τα πράγματα όμως εξελίχθηκαν πολύ. 15 χρόνια μετά τον χωρισμό η Nicole ανέφερε πως ήξερε την Zoe Kravitz, καθώς είχε αρραβωνιαστεί τον πατέρα της στο παρελθόν.

Η αιτία του χωρισμού τους δεν έγινε ποτέ γνωστή, κατάφεραν όπως και την σχέση τους και την προφύλαξαν από τους παπαράτσι και τον δημόσιο σχολιασμό.

6. Και μιας και αναφέρθηκε και ο Tom Cruise, πρέπει να προσθέσουμε και μία δική του σχέση που σχεδόν έχουμε ξεχάσει, αυτή με την Penelope Cruz. Το ζευγάρι ηθοποιών γνωρίστηκε το 2000 στα γυρίσματα της ταινίας Vanilla Sky του Cameron Crowe . Αν και ο Tom ήταν παντρεμένος με την πρώην σύζυγό του Nicole Kidman όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα (και όχι όταν τελείωσαν).

Τόσο η Penelope όσο και ο Tom υποστηρίζουν ότι η φλόγα μεταξύ τους άναψε μετά το τέλος των γυρισμάτων.

Μετά από δυόμισι χρόνια μαζί, η σχέση τους έληξε στα τέλη Ιανουαρίου 2004. Σύμφωνα με τους ίδιους η σχέση τερματίστηκε σε φιλικό επίπεδο, αφού έκανε τον κύκλο της. Πρόβλημα βέβαια προκάλεσε ότι και οι δύο συμμετείχαν σε ταινίες που γυρίζονταν σε ξεχωριστά μέρη του κόσμου.

7. Mila Kunis, Macaulay Culkin, δύο άνθρωποι που ξεκίνησαν την ηθοποιία σε πολύ μικρή ηλικία. Οι δυο τους ήταν μαζί για περίπου 8 χρόνια, από το 2002 έως το 2011. Η ηθοποιός έχει παραδεχθεί ότι η σχέση της με τον Macaulay την έχει διαμορφώσει σαν άνθρωπο, «μεγαλώσαμε μαζί», είχε παραδεχθεί στο παρελθόν.

Τον χωρισμό τους δεν ήθελε να σχολιάσει κανένας από τους δύο. Μόλις τα τελευταία χρόνια η Mila έχει λάβει δημόσια την ευθύνη για τον χωρισμό και για τον τρόπο που αυτός έγινε.

8. Οι φανατικοί των Friends πιθανότατα γνωρίζουν ήδη ότι η Jennifer Aniston και ο Paul Rudd was a thing το 1998. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα του «The Object of My Affection».

Τότε ο Paul δεν ενδιέφερε και πολύ τα tabloids με αποτέλεσμα να μην έχουν γίνει γνωστά πολλά ούτε για την σχέση τους, ούτε για τα αίτια του χωρισμού τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
19 / position1: 292 / position2: 854
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb