ΑΣΤΡΑ: ΘΕΜΑΤΑ & ΚΟΥΙΖ

Πες μου το ζώδιο σου να σου πω ποιος χαρακτήρας της Disney είσαι

Αν είσαι λάτρης των ταινιών της, τότε αυτό το άρθρο είναι για εσένα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Πες μου το ζώδιο σου να σου πω ποιος χαρακτήρας της Disney είσαι
Photo via USA TODAY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Λατρεύεις τις ταινίες της Disney και ασχολείσαι με ζώδια; Αυτό το άρθρο είναι ο τέλειος συνδυασμός για εσένα, καθώς σου λέει ποιος χαρακτήρας από τις αγαπημένες ταινίες σου είσα, ανάλογα με το ζώδιο σου! Διάβασε παρακάτω ποιος είναι ο ρόλος που σου ταιριάζει γάντι!

Jasmine- Κριός

via GIPHY

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δε θέλεις τη ρουτίνα, μισείς τα ψέματα και είσαι αρκετά περιπετιώδης και ανυπόμονη. Δε δέχεσαι εντολές από κανέναν, διεκδικείς το χώρο σου και παλεύεις για τα πιστεύω σου. Είσαι ένα περήφανο και ανεξάρτητο πνεύμα.

Tinker Bell - Ταύρος

via GIPHY

Είσαι πιστή και φτάνεις στα άκρα για όσους αγαπάς. Έχεις απίστευτη δύναμη μέσα σου, αλλά και ξεροκεφαλιά και καμιά φορά βγάζεις έντονη κτητικότητα, ενώ σιχαίνεσαι τις αλλαγές. Είσαι ξεκάθαρα η Tinker Bell.

Alice - Δίδυμος

via GIPHY

Διακατέχεσαι από περιέργεια, είσαι party animal και θέλεις συνέχεια να κάνεις νέες γνωριμίες. Γενικά δεν σε εμπιστεύονται και πολύ οι γύρω σου, ενώ έχεις την τάση να εξαφανίζεσαι από όσους σε αγαπάνε και να αδιαφορείς για αυτούς. Είσαι στον κόσμο σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Cinderella - Καρκίνος

via GIPHY

Είσαι σπιτόγατα, ένα ακραία συναισθηματικό και ανασφαλές ζώδιο, με τάση να βοηθάς τους πάντες. Όταν όμως πιστέψεις στον εαυτό σου, τότε κάνεις πραγματικά θαύματα!

Nala - Λέων

via GIPHY

Θέλεις να είσαι στο επίκεντρο, να σε λατρεύουν όλοι και δεν αντέχεις την αδιαφορία. Καλά κάνεις που διεκδικείς όσα σου αξίζουν, γιατί είσαι μια πολή καλή φίλη και στέκεσαι σε όποιον σε χρειάζεται, ενώ έχεις και έναν πολύ δυναμικό χαρακτήρα και είσαι υπέρμαχος της δικαιοσύνης.

Belle - Παρθένος

via GIPHY

Δουλεύεις σκληρά, προσέχεις τις λεπτομέρειες, έχεις υπόμονή και δε λες ποτέ όχι σε προκλήσεις. Βέβαια, μπορεί να γίνεις και φοβερά επικριτική με τους άλλους, ειδικά όταν δεν κάνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις εσύ, αλλά πρέπει να θυμάσαι ότι η τελειότητα δεν υπάρχει.

Χιονάτη - Ζυγός

via GIPHY

Τα πας καλά με όλους και μπορείς να ισορροπείς μέσα σε αντίξοες καταστάσεις, όμως συχνά εμπιστεύεσαι πολύ εύκολα τους άλλους και αυτό δεν σου βγαίνει πάντα σε καλό.

Megara - Σκορπιός

via GIPHY

Είσαι ένα πλάσμα υπερπροστατευτικό με τον εαυτό σου, ειδικά αν έχεις πληγωθεί και είναι δύσκολο για τους άλλους να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου. Είσαι και μυστικοπαθής, οπότε και οι άλλοι δυσκολεύονται να εμπιστευτούν εσένα.

Aladdin - Τοξότης

via GIPHY

Εκνευριστικά αισιόδοξος χαρακτήρας, που σχεδόν ποτέ δεν πραγματοποιεί όσα εύχεται. Ο Τοξότης ονειρεύεται μεγαλοπρεπή πράγματα για τη ζωή του, αλλά θα  πρέπει να γίνει και λίγο ρεαλιστής και να εκτιμήσει όσα έχει στη ζωή.

Mulan - Αιγόκερως

via GIPHY

Είσαι εργασιομανής, παλεύεις για όσα θέλεις και μένεις πιστή στους στόχους σου. Είσαι ένα από τα πιο αξιόπιστα σχέδια, ενώ φημίζεσαι για την υπομονή και την αυτοκυριαρχία σου.

Jack Sparrow - Υδροχόος

via GIPHY

Είσαι της περιπέτειας, αλλά είσαι και μυστικοπαθής. Έχεις μια ανεξάρτητη φύση μέσα σου και πολλούς φίλους. Βέβαια σου αρέσει να περνάς χρόνο μόνη, κάτι που πληγώνει τους γύρω σου, γιατί νομίζουν ότι αδιαφορείς για αυτούς.

Ariel - Ιχθείς

via GIPHY

Έχεις συνεχώς τάσεις φυγής και συχνά θέλεις να αποκτήσεις αυτό που δεν έχεις. Εμπιστεύεσαι εύκολα ανθρώπους και είσαι πολύ ρομαντική και ερωτιάρα. Μην ξεχνάς επίσης, ότι φημίζεσαι για την διαίσθηση σου και την ικανότητα σου να διαβάζεις τους άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Ζώδια
46 / position1: 327 / position2: 515
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb