ENTERTAINMENT

Rumors: Η Lizzo και η Cardi B απαντούν σε όλες τις φήμες που τις θέλουν άτακτα κορίτσια

Μια συνεργασία που θα δώσει στο girl power άλλο νόημα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Rumors: Η Lizzo και η Cardi B απαντούν σε όλες τις φήμες που τις θέλουν άτακτα κορίτσια
Photo via Twitter

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να απαντήσεις στις φήμες που λένε άσχημα πράγματα για εσένα; Μα φυσικά να βάλεις 10 κιλά πλεξούδες, να πάρεις την πιο cool φίλη σου και να βγάλετε ένα τραγούδι, για να σας ακούσει όλος ο κόσμος.

Η Lizzo και η Cardi B ενώθηκαν στο πιο λατρεμένο ντουέτο της χρονιάς και απάντησαν σε όλους εκείνους που τις κατηγόρησαν για την συμπεριφορά και την εμφάνιση τους και το αποτέλεσμα είναι απλώς υπερόχο. Πέρα από τον χορευτικό και σούπερ ανεβαστικό ρυθμό του, το Rumors είναι ένα κομμάτι που πρέπει κάθε κορίτσι να ακούσει και να δώσει στον εαυτό του την αξία που πρέπει, χωρίς να αμφιβάλλει για τις πράξεις και τα θέλω του.

Όπως λένε και τα κορίτσια στην συνεργασία τους, πόσο βαρετό είναι να πρέπει να κάθεσαι και να προσπαθείς να διαψεύσεις κάθε φήμη, ενώ απλώς οι haters θα συνεχίζουν την σάπια δουλειά τους; Απάντησε τους καλύτερα μέσα από την επιτυχία και την ευτυχία σου και τότε θα έχεις πετύχει διπλό σκοπό.

Οι δυο τραγουδίστριες, ντυμένες σαν αρχαίες θέες από την ελληνική μυθολογία τραγουδούν και χορεύουν και σίγουρα θα σε κάνουν να νιώσεις τα vibes τους και να χορέψεις μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
3 / position1: 664 / position2: 1145
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb