ENTERTAINMENT

Rebecca Black: Η απόλυτη μεταμόρφωση και η επιστροφή

Ήταν κάποτε το πιο γκουγκλαρισμένο όνομα στον κόσμο
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Rebecca Black: Η απόλυτη μεταμόρφωση και η επιστροφή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πριν από δέκα χρόνια, το πιο γκουγκλαρισμένο όνομα στον κόσμο ανήκε σε ένα 13χρονο κορίτσι με ένα πλατύ χαμόγελο που όλοι έδειχναν και ίσως κορόιδευαν.

Η Rebecca Black, είχε μόλις κυκλοφορήσει το "Friday" το οποίο χαρακτηρίστηκε πως ήταν το χειρότερο τραγούδι που έγινε ποτέ. Αυτό όμως ήταν αρκετό για να απογειώσει τη φήμη της! 

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Black ξαναγύρισε στη συνείδηση του κοινού, δήλωσε πως είναι queer, έκανε ένα ξεκαρδιστικό remix του "Friday" και ηχογράφησε pop singles για ένα πιο περιορισμένο κοινό. Η γλυκύτητα της εφηβικής της προσωπικότητας δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά τώρα έρχεται με μια πανκ διάθεση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Η ποπ είναι κάτι που πάντα θεωρούσα ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου», εξομολογήθηκε στο Elite Daily. «Οι καλλιτέχνες με τους οποίους συνδέθηκα μεγαλώνοντας ήταν η Madonna, η Lady Gaga, η Kylie Minogue, η Robyn - όλοι οι καλλιτέχνες που δεν ήταν απλώς ποπ ... αντιπροσώπευαν για μένα επίσης τη δύναμη, την οποία πραγματικά αγάπησα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Black (@msrebeccablack)

Όταν πριν 10 χρόνια εμφανίστηκε με το χιτ "Friday" όπως λέει ήταν κάτι τυχαίο.

«Δεν έγινε καθόλου με πρόθεση - δεν είπα ποτέ αυτή είναι η κατεύθυνση στην οποία θέλω να πάω», θυμάται. 

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους είναι σημαντικό να είσαι ειλικρινής ως queer άτομο», εξηγεί η ίδια η οποία έκανε coming out ως queer τον Απρίλιο του 2020.

«Για να είμαι ειλικρινής, αμφισβήτησα τη δική μου εγκυρότητα ως queer άτομο για πολύ καιρό. Και ελπίζω ότι με το να νιώθω άνετα και να εκφράζω την περιέργεια μου - είτε μέσω μουσικής είτε μέσω της φωνής μου στα social media ή οπουδήποτε κάνει καλό και σε όποιον νιώθει το ίδιο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rebecca Black (@msrebeccablack)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
6 / position1: 341 / position2: 774
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb