THINK

Γιατί η Grimes είναι ένα από τα καλύτερα γυναικεία πρότυπα εν έτει 2021

Ταλαντούχα, έξυπνη, δημιουργική και πάνω από όλα, πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Γιατί η Grimes είναι ένα από τα καλύτερα γυναικεία πρότυπα εν έτει 2021
Photo of theverge.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το όνομα της βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο κέντρο της δημοσιότητας, μιας και αποτελεί τη σύντροφο και μητέρα του μικρότερου παιδιού του Elon Musk. Η περίεργη -σχεδόν εξωγήινη- εμφάνιση της, σε συνδυασμό με το είδος της μουσικής, αλλά και τη φωνή της, έκαναν την Grimes διάσημη και πετυχημένη.

Η νεαρή τραγουδίστρια από τον Καναδά όμως, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία από πίσω της, η οποία δείχνει πόσο πιο ωραία τύπισσα είναι και πόσο μπορεί να εμπνεύσει και τις υπόλοιπες γυναίκες γύρω της να μάθουν τον εαυτό τους και να βρουν αυτό που τις εκφράζει και θέλουν να κάνουν στην ζωή τους.

Όσο απίστευτο και αν σου φαίνεται, η Grimes μετά το σχολείο αποφάσισε να σπουδάσει νευροεπιστήμες στο πανεπιστήμιο του Τορόντο, σε ένα τμήμα που κάθε χρόνο δέχεται μόλις 50 φοιτητές. Παράλληλα, ασχολούταν και με την μουσική και όταν κατάλαβε ότι θέλει να αφοσιωθεί εκεί, άφησε το πανεπιστήμιο.

Εκτός του ότι γράφει μόνη της τα τραγούδια της, είναι η ίδια υπεύθυνη  για τα μαλλιά και τα ρούχα της, καθώς κουρεύεται και τα βάφει μόνη της, ενώ έχει ίσως την πιο ιδιαίτερη ντουλάπα που έχεις δει. Επίσης είναι vegan και γενικά χρησιμοποιεί πάντα μόνο όσα πραγματικά έχει ανάγκη, όπως κάνει και στα tour της, στα video clip της και στη ζωή της γενικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν ξεχνά να μιλά ανοιχτά για το πόσο μισογύνικη είνα ιη μουσική βιομηχανία και να χαίρεται που αποτελεί μια από τις γυναίκες που φέρνουν την αλλαγή στον χώρο. 

Όσο για την σχέση της με τον Musk, έχει δηλώσει ότι όταν ξεκίνησε μαζί του, ένιωσε χαρούμενη που μετά από τρία χρόνια βρήκε κάποιον που να καταλαβείνει τα αστεία της. Πλέον, σαν μαμά και μιλώντας για το τι της έκανε η εγκυμοσύνη, συνεχίζει να μας εμπνέει και να θέλουμε να δούμε όλο και περισσότερα από αυτήν.

Πρακαολούθησε παρακάτω ένα βίντεο με κάθε λεπτομέρεια για την ζωή της Grimes και θα την αγαπήσεις λίγο περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Think
6 / position1: 608 / position2: 1267
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb