ENTERTAINMENT

Μπορεί να μην την ξέρεις, αλλά το τραγούδι της το ξέρουν ως και οι πέτρες

Εδώ και 2 μήνες το «Driver's License» είναι καρφωμένο στην κορυφή
Γράφει η ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΟΥ
Μπορεί να μην την ξέρεις, αλλά το τραγούδι της το ξέρουν ως και οι πέτρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Driver's License της Olivia Rodrigo, είναι ένα τραγούδι που χωρίς καν να το περιμένει η τραγουδίστρια, έσπασε ρεκόρ

Ίσως να σου αρέσει, ίσως όχι, αλλά σίγουρα δε θα φανταζόσουν πως αυτή η ποπ μπαλάντα χωρισμού είναι το πιο πετυχημένο τραγούδι της χρονιάς.

Εμφανίστηκε ξαφνικά από το πουθενά στο TikTok, έσπασε κάθε ρεκόρ streaming στο Spotify και κατέκτησε την κορυφή των τσαρτ σε όλο τον πλανήτη!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τον Ιανουάριο του 2021, κυκλοφόρησε το τραγούδι της - ΜΟΛΙΣ τρεις ημέρες αργότερα, έσπασε το ρεκόρ του Spotify για τα περισσότερα streams σε μια μέρα, προτού φτάσει τα 100 εκατομμύρια streams - και ως τώρα είναι το τραγούδι που έφτασε σε αυτόν τον στόχο πιο γρήγορα από οποιοδήποτε άλλο στην ιστορία του Spotify!

Για την ίδια, η οποία γυρίζει τη δεύτερη σεζόν του High School Musical στη χιονισμένη Γιούτα, όλα αυτά είναι too much. "Είναι αρκετά περίεργο γιατί όλη μου η ζωή άλλαξε σε μια εβδομάδα και επίσης τίποτα δεν άλλαξε καθόλου", γελάει. "Κάθε μέρα είμαι στο σπίτι μου, κάνω τα μαθήματά μου, αλλά οι άνθρωποι που με ξέρουν από τότε που ήμουν 10 χρονών και με έβλεπαν στην τηλεόραση, επικοινωνούν και λένε ότι αγαπούν τη μουσική μου. Αυτό δεν το περίμενα".

"Δεν είχα προσδοκίες για το τραγούδι. Μου άρεσε πάντα το τραγούδι, καταγράφει πραγματικά τα συναισθήματα της θλίψης - όλη την αγωνία, τη θλίψη και την ανασφάλεια που συνοδεύει έναν χωρισμό. Οκέι, πάντα ένιωθα υπέροχα γι 'αυτό, αλλά σίγουρα δεν περίμενα να σπάσει τόσα ρεκόρ. Είναι σουρεαλιστικό!" λέει η Olivia.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 270 / position2: 531
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb