ENTERTAINMENT

Wap: Για τι μιλάν οι στίχοι του πιο πολυσυζητημένου τραγουδιού των ημερών;

Μια πολύ σeξι συνεργασία μεταξύ δυο από των πιο γνωστών γυναικείων ράπερ που κάνει πάταγο στο ίντερνετ
Γράφει η ΝΕΛΗ ΣΤΑΘΑΚΙΔΟΥ
Wap: Για τι μιλάν οι στίχοι του πιο πολυσυζητημένου τραγουδιού των ημερών;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το Wap είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των ράπερ Cardi B και Meghan Thee Stallion και φαίνεται ότι έχει τρελάνει τα social media με το περιεχόμενο του. Αρκεί να σου πούμε ότι αποτελεί τα αρχικά των λέξεων Wet - Ass Pυssy, που όλες οι γυναίκες καταλαβαίνουν σε τι ακριβώς αναφέρεται.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 7 Αυγούστου του 2020 και οι δυο ράπερ εξηγούν στο κοινό πως ακριβώς θέλουν να τις ικανοποιούν οι άντρες, χρησιμοποιώντας πολλά σeξουαλικά παραδείγματα.

Το βίντεο κλιπ δε, μιλά από μόνο του, καθώς τις δείχνει να χορεύουν και να τραγουδούν και πολύ καuτές διαθέσεις και να κολάζουν όποιον τις παρακολουθεί. Δυο γυναικάρες της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας, παραδίδουν μαθήματα εpωτισμού στις υπόλοιπες γυναίκες, ενώ παράλληλα έκαναν τεράστια επιτυχία, καθώς βρέθηκαν πρώτες στα μουσικά chart παγκοσμίως και έσπασαν αρκετά ρεκόρ με το κοινό τους ντεμπούτο.

Στο βίντεο μάλιστα, κάνουν την εμφάνιση τους και άλλες πασίγνωστες και επιτυχημένες γυναίκες όπως η Rosalia, η Normani, η Rubi Rose και η Kylie Jenner. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όσο για τους στίχους, περιγράφουν επακριβώς το πόσο καλές είναι στο σeξ οι δυο τους και επειδή ακριβώς ξέρουν πως να ευχαριστούν έναν άντρα, κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Τονίζουν πόσο ποθητές είναι οι καμπύλες τους και όλα τα κόλπα που ξέρουν να κάνουν στον έpωτα, αλλά λένε και τι θέλουν να τους κάνουν οι άντρες ώστε να τους χαρίσουν την ηδονή.

Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά, δες το βίντεο κλιπ και αν θέλεις ψάξε αναλυτικά τους στίχους, ώστε να διαπιστώσεις ότι το σeξινες δεν σταματά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Entertainment
5 / position1: 479 / position2: 1047
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb