LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: Θα κινηθώ νομικά, αυτό που έγινε είναι πολύ σιχαμερό

Μεταξύ άλλων ο μουσικοσυνθέτης είπε ότι δεν του άρεσε που τραγουδήθηκε το τραγούδι του «μπροστά στον Μητσοτάκη που καθόλου δεν χωνεύω»

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 28/4/2020 | 11:52

Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: Θα κινηθώ νομικά, αυτό που έγινε είναι πολύ σιχαμερό

Ιδιαίτερα ενοχλημένος είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης για το γεγονός ότι η κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, το περασμένο Σάββατο, έκανε στάση στο Μέγαρο Μαξίμου

Ενοχλημένος εμφανίζεται ο Σταμάτης Κραουνάκης για το γεγονός ότι η κινητή συναυλία της Αλκηστις Πρωτοψάλτη, το περασμένο Σάββατο, πέρασε από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο γνωστός καλλιτέχνης εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του, μιλώντας στο Κόκκινο, τονίζοντας πώς έπρεπε να έχει ερωτηθεί τόσο ο ίδιος όσο και η Λίνα Νικολακοπούλου - που είναι οι δημιουργοί κάποιων από τα πασίγνωστα κομμάτια που ερμήνευσε η τραγουδίστρια.

Η δημοφιλής ερμηνεύτρια Αλκηστις Πρωτοψάλτη, είχε την ιδέα να πραγματοποιήσει αφιλοκερδώς μια συναυλία πάνω σε ένα φορτηγό, με τίτλο «Από τον δρόμο με αγάπη», περιδιαβαίνοντας δρόμους και συνοικίες της πρωτεύουσας, μια ιδέα που στήριξε ο δήμος Αθηναίων. Το Σάββατο το πρωί, με αφετηρία την Τεχνόπολη, η Αλκηστις Πρωτοψάλτη πέρασε από πολλά σημεία της Αθήνας, όπως και από το Μέγαρο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να βγαίνει στον δρόμο για να ακούσει αλλά και να μιλήσει στην τραγουδίστρια.

Σε δηλώσεις του στο Κόκκινο ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Η Άλκηστις σε όλη την πορεία της ήταν άνθρωπος της περιπέτειας, δραστήριος, πρωτοστάτησε στην δημιουργία μίας νέας παρουσίασης για τα τραγούδια, με ρίσκο και κόστος, για να ανοίξει η ομπρέλα των συνεργατών, να υπάρξει μία νέα αισθητική. Αλλά αυτό που έγινε είναι πολύ σιχαμερό, δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι, έγινε βιασμός του πνευματικού μου δικαιώματος, συνέχισε, όσο κι αν γράφουν τα τσιράκια της κυβέρνησης.

Έγινε οργανωμένη παραγωγή από την Τεχνόπολη, οπωσδήποτε εν γνώσει του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη (αλλά και εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου). Και η Άλκηστη «τον έδωσε» τον Κ. Μητσοτάκη, ότι τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης στον Μπακογιάννη να πάει το φορτηγό έξω από το Μαξίμου. Ηθικά, θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί εάν θέλω το τραγούδι μου να παιχτεί έξω από το Μαξίμου σε κατάσταση πανδημίας μπροστά στον Μητσοτάκη που καθόλου δεν χωνεύω, είναι σαφές. Θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί και εγώ και η Νικολακοπούλου.

Τώρα, έχω έναν νόμιμο δρόμο που θα ακολουθήσω, είναι ήδη στα χέρια της δικηγόρου μου. Και Θα διεκδικήσω με κάθε τρόπο μέχρι τελευταία ρανίδα την αμοιβή των 100.000-120.000 εργαζόμενων του μουσικού χώρου που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο που έχει φορμάρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη», τόνισε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές 18.04.2024
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ Προχτές
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ Προχτές
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!