E-Daily

Δείτε την τεράστια online συναυλία ‑ Από Taylor Swift μέχρι Rolling Stones

Με πρωτοβουλία της Lady Gaga, ξεκίνησε η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία που έχει τη στήριξη του κινήματος Global Citizen σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας

Από το NEWSROOM Δημοσίευση 19/4/2020 | 01:25

Αν και κλεισμένοι στα σπίτια τους, μουσικόφιλοι από ολόκληρο τον κόσμο ζουν απόψε ένα πρωτόγνωρο διαδικτυακό γεγονός, όπου θα συμμετάσχουν δεκάδες αστέρες του πενταγράμμου, μεταξύ αυτών η Τέιλορ Σουίφτ και οι Rolling Stones, σε μια εκδήλωση συμπαράστασης προς τους επαγγελματίες υγείας που δίνουν μάχη κατά του νέου κορονοϊού.

Έπειτα από πρωτοβουλία της Lady Gaga, η παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία "One World: Together At Home", που έχει τη στήριξη του κινήματος Global Citizen σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ξεκίνησε στις 14:00 τοπική ώρα στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ (21:00 ώρα Ελλάδας).

Την ώρα που τουλάχιστον 4,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι είναι αναγκασμένοι ή λαμβάνουν συστάσεις να μείνουν στα σπίτια τους για να δώσουν μάχη εναντίον της διασποράς της Covid-19, η γιορτή ξεκίνησε με ένα πρώτο θέαμα διάρκειας 6 ωρών, που μπορεί κανείς να παρακολουθήσει μέσω streaming από το διαδίκτυο. Εκεί θα συμμετάσχουν διάσημοι καλλιτέχνες, όπως η Christine and the Queens, η Άνι Λένοξ και ο Λούις Φόνσι.

Κατόπιν, θα ακολουθήσει μια συναυλία, που θα αναμεταδοθεί από τα μεγάλα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, με τη συμμετοχή σπουδαίων τραγουδιστών όπως η Μπίλι Άιλις, ο Έλτον Τζον, η Τζένιφερ Λόπεζ, η Σελίν Ντιόν, ο Πολ Μακάρτνεϊ, ο Στίβι Γουόντερ.

Τα τέσσερα μέλη των Ρόλινγκ Στόουνς, ο Μιγκ Τζάγκερ, ο Κιθ Ρίτσαρντς, ο Τσάρλι Ουότς και ο Ρόνι Γουντ, θα συνδράμουν επίσης, από τα σπίτια τους, όπως επιβεβαίωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο μέλος του Global Citizen.

Η όλη εκδήλωση, εξηγεί η Lady Gaga, πρέπει να γίνει αντιληπτή ως μια «επιστολή αγάπης στον κόσμο», προκειμένου να ενώσει τις δυνάμεις του απέναντι σε αυτήν την ασθένεια, που έχει σκοτώσει πάνω από 150.000 ανθρώπους παγκοσμίως.

«Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να φέρουμε τη χαρά και μια ανάπαυλα στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη», επισήμανε.

Εκτός του ψυχαγωγικού χαρακτήρα της, η εκδήλωση θα είναι μια «κραυγή για να ενωθούμε» γύρω από το ιατρικό προσωπικό και τις φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες που οργανώνονται στον κόσμο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές 18.04.2024
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ Προχτές
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ Προχτές
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!