LOL Feed OMG Feed Retro Feed A-List Feed LGBTQI+ Feed
E-Daily

Ηθοποιοί που εξαφανίστηκαν λόγω καταχρήσεων αλλά επέστρεψαν

Πάλεψαν και τα κατάφεραν

Γράφει ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΑΣ Δημοσίευση 1/3/2019 | 00:36

Ηθοποιοί που εξαφανίστηκαν λόγω καταχρήσεων αλλά επέστρεψαν

Η δημοσιότητα δεν είναι πάντα το πιο εύκολο πράγμα. Πολλοί ήταν οι ηθοποιοί αλλά και άλλοι καλλιτέχνες, που δεν μπόρεσαν να την διαχειριστούν. Στις περισσότερες περιπτώσεις ήρθε να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες δαίμονες του καθένα, οδηγώντας ανθρώπους με πολύ ταλέντο στον εθισμό.

Πολλοί δεν τα κατάφεραν. Άλλοι πάλι, όχι μόνο πολέμησαν, αλλά κατάφεραν να επιστρέψουν δριμύτεροι. Όπως, οι παρακάτω πέντε ηθοποιοί που πάλεψαν γενναία και βγήκαν νικητές.

Robert Downey Junior

Ειδικά μετά την ταινία «Chaplin», ο Robert Downey Junior, ήταν ένα καuτο όνομα στο σινεμά. Λίγα χρόνια αργότερα όμως, ήταν περισσότερο γνωστός για τον εθισμό του στο αλκοόλ και στα ναρκωτικά, παρά για την δουλειά του. Η ιστορία που ο γείτονάς του τον βρήκε να κοιμάται στο σπίτι του, είναι μια από τις πιο διάσημες. Ωστόσο, αποφάσισε να το πολεμήσει και νίκησε. Εξαφανίστηκε για μερικά χρόνια, αλλά επέστρεψε, όντας πλέον ο πιο σημαντικός χαρακτήρας στο σύμπαν της Marvel.

Drew Barrymore

Η Drew Barrymore βρέθηκε μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας από πολύ μικρή ηλικία. Στα 7 της χρόνια, πρωταγωνίστησε στην ταινία «E.T. the Extra-Terrestrial». Η διασημότητα είναι πάντα δύσκολη για ένα μικρό παιδί. Η μητέρα της έχει βέβαια μεγαλύτερη ευθύνη, αφού μετά τον χωρισμό με τον πατέρα της, την έπαιρνε μαζί της σε κλαμπ. Από τα 9 μέχρι τα 13, η Drew έκανε χρήση ναρκωτικών ενώ έκανε παρέα με μεγαλύτερους άντρες. Στα 13 μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης, όπου παρέμεινε για σχεδόν δυο χρόνια. Από τα 15 και μετά, έφυγε από το σπίτι και έμενε μόνη της. Και σιγά σιγά κατάφερε να φτιάξει και πάλι την καριέρα της.

Gary Oldman

Με ρόλους στο «JFK», στο «Dracula» και στο «Sid and Nancy», η καριέρα του Gary Oldman ήταν στα καλύτερά της. Όμως ο εθισμός του στο αλκοόλ, πίνοντας το λιγότερο δυο μπουκάλια βότκα την ημέρα. Η Demi Moore του είπε πως ανησυχεί γι’ αυτόν και πως πρέπει να ζητήσει βοήθεια. Και το έκανε. Ξεπέρασε τον εθισμό του και σιγά σιγά, κατάφερε να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη. Πέρσι, τιμήθηκε με βραβείο Όσκαρ.

Colin Farrell

Μετά την δημοσιοποίηση του sεx tape του το 2005, και την μήνυση που έκανε στην τότε σύντροφό του, ο Colin Farrell είχε εθιστεί στα ναρκωτικά και τα παυσίπονα. Για αρκετό καιρό εξαφανίστηκε από το προσκήνιο, αλλά κατάφερε να νικήσει τον εθισμό του και να επιστρέψει, κερδίζοντας μάλιστα και Χρυσή Σφαίρα για την ταινία «In Bruges».

Melanie Griffith

Για πολλές δεκαετίες η Melanie Griffith, προσπάθησε να καταπολεμήσει τον εθισμό της στα χάπια και την κοκαΐνη. Υπήρξαν περισσότερες από μια φορά που η Griffith έκανε μεγάλα «διαλείμματα», αλλά κατάφερε να επιστρέψει και να συνεχίσει μια σπουδαία καριέρα. Για να αντιμετωπίσει μάλιστα τους δαίμονές της, η Griffith έχει στο πρόγραμμα της μια ετήσια επίσκεψη σε κέντρο αποτοξίνωσης, προληπτικά.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Maestro: Νέο απόσπασμα από τον δεύτερο κύκλο στη δημοσιότητα

TV Σειρές Χτες
Ο νέος κύκλος του Maestro θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Μαΐου

Baby Reindeer: Η καλύτερη σειρά της χρονιάς

TV Σειρές Χτες
Πάτα το play, κλείσε κινητό και απόλαυσε την

Όλα τα No.1 τραγούδια της δεκαετίας του ’90

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια πολύ σημαντική δεκαετία για την μουσική

Love, Divided: Η ισπανική ταινία που είναι No.1 στο Netflix

ΝΕΑ 16.04.2024
Μια τίμια επιλογή για το σπίτι

Η νέα ρομαντική κομεντί που μοιάζει με μουσικό ταξίδι

ΝΕΑ 15.04.2024
Μια γλυκιά ταινία για να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου

Ταινίες που διαδραματίζονται στα 70s και πρέπει να δεις

ΝΕΑ 14.04.2024
Τρεις ιδέες για ταινίες της Κυριακής

Tαινίες για την ομορφιά της εκπαίδευσης που πρέπει να δεις

ΝΕΑ 13.04.2024
Μας υπενθυμίζουν ότι η εκπαίδευση δεν έχει να κάνει μόνο με τη μετάδοση γνώσεων, αλλά με την έμπνευση

Millenium: Η σουηδική σειρά μυστηρίου στο Ertflix που θα τεντώσει τα νεύρα σου

TV Σειρές 12.04.2024
Αλλο ένα αριστούργημα από τη Σουηδία

Ταινίες «γλυκιές σαν μέλι» για να δεις αυτή την άνοιξη

ΝΕΑ 10.04.2024
Θα σε κάνουν να χαμογελάσεις. Και λίγο να κλάψεις!