WELLNESS

Το έξυπνο κόλπο που κάνουν οι ταξιδιώτες με τα βιβλία στο αεροδρόμιο

To ήξερες;

Το έξυπνο κόλπο που κάνουν οι ταξιδιώτες με τα βιβλία στο αεροδρόμιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν θα ήταν ωραία να μπορούσατε να αγοράζατε ένα βιβλίο, να το διαβάζατε και να το γυρνούσατε πίσω παίρνοντας κάποιο άλλο; 

Υπάρχει ένα εξαιρετικό κολπάκι που ξέρουν όσοι ταξιδεύουν στο εξωτερικό, κάτι που δεν το κάνουν όλοι, ούτε καν πολλοί, κι όμως το βρίσκετε σίγουρα σε forum ταξιδιωτών - το πρόγραμμα Read & Return!

Έτσι, αν πάτε σε ένα ταξίδι, αγοράστε το βιβλίο που θέλετε να διαβάσετε και διαβάστε στο αεροπλάνο (ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού).

Όταν επιστρέψετε στο αεροδρόμιο για το ταξίδι επιστροφής, φέρτε το βιβλίο πίσω μαζί σας και πάρτε τα μισά χρήματα πίσω! Αυτά τα χρήματα είναι και πάλι δικά σας, για να τα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε. Παίρνετε ένα άλλο βιβλίο; Τα κρατάτε; Kαλώς! Πάντως το βιβλίο το διαβάσατε και σας επιστράφησαν και χρήματα!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Υπάρχουν άλλοι που κρατούν σε άριστη κατάσταση το βιβλίο και μπορούν απλώς να το επιστρέψουν όμως το πρόγραμμα Read & Return από την Paradies Lagardère επιτρέπει στους πελάτες να αγοράσουν ένα βιβλίο σε μία από τις πολλές θέσεις τους και να το επιστρέψουν μέσα σε έξι μήνες.

Χρειάζεστε την αρχική απόδειξη (απλά το χρησιμοποιήστε ως σελιδοδείκτη για να μην την χάσετε) και σημαντικό, το βιβλίο δεν πρέπει να είναι φθαρμένο και να είναι hard copy δηλαδή με σκληρό εξώφυλλο που δεν τσαλακώνει. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Περισσότερα Θέματα Wellness
4 / position1: 127 / position2: 808
× PINK.GR
ΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
GET CONNECTED
Nextweb